11:47:27 26.04.2024
Stiri

FOTO // Ilan Șor, la concertul de Ziua Îndrăgostiților: „Orheiul este orașul iubirii și al dragostei”

Actualitate 15.02.2021 12:23 Vizualizări792 Autor: Ziarul National
FOTO // Ilan Șor, la concertul de Ziua Îndrăgostiților: „Orheiul este orașul iubirii și al dragostei”


Atmosferă plină de iubire și voie bună a fost în 14 februarie, la Orhei, acolo unde zeci de iubiți s-au reunit ca să sărbătorească Ziua Îndrăgostiților. În Parcul Ivanos din municipiu a avut loc un concert de excepție. MC Mike a susținut un Love Party, iar Bandul „Priza” a cântat iubirea. De asemenea, au fost organizate concursuri și au fost împărțite daruri. Organizatorii, în frunte cu echipa lui Ilan Șor, au pregătit mai multe surprize pentru îndrăgostiți, se arată într-un comunicat d presă al Partidului „ȘOR”. Printre acestea se numără și instalarea unei inimi imense pe care iubiții pot agăța lacătele iubirii. Primul cuplu care și-a încuiat pe veci iubirea este format din primarul orașului Orhei, Pavel Verejanu, și soția sa, Svetlana.

Orheienii care au participat la concert au fost felicitați de către autoritățile locale și de deputați ai Partidului „ȘOR”, cu ocazia Zilei Îndrăgostiților. Și primarul de onoare al municipiului Orhei, Ilan Șor, deputatul și liderul formațiunii, le-a transmis celor prezenți la evenimentul festiv mesaje de felicitare de pe un ecran imens. Mai exact, Ilan Șor a menționat că tot ceea ce a construit în municipiul Orhei și nu numai, a făcut-o din dragoste. În context, Orhei a fost declarat „Orașul Dragostei”.

„Dragostea unul față de altul, dragostea față de părinți, dragostea față de copii, față de tot ce este frumos să vă însoțească mereu. Și astăzi trebuie să recunoaștem sincer că Orheiul este orașul iubirii și al dragostei”, a declarat Ilan Șor.

La rândul său, primarul municipiului Orhei, Pavel Verejanu, i-a mulțumit lui Ilan Șor pentru suport și le-a amintit oamenilor că în 14 februarie se sărbătorește și ziua de naștere a lui Grigore Vieru, poetul care a scris cele mai frumoase poezii despre mamă, femeie, popor, pământul natal și despre tot ceea ce este frumos și sfânt.

„Azi e și ziua de naștere a regretatului poet Grigore Vieru, cel care a cântat în versuri dragostea față de mamă și Patrie. Noi trebuie să purtăm această dragoste în inimile noastre. Noi, cei din echipa lui Ilan Șor, vă felicităm și vă dorim ca să păstrați în inimi căldura dragostei”, a menționat primarul Verejanu.

Cu un mesaj de felicitare a venit și deputatul Marina Tauber, vicepreședintele Partidului „ȘOR”. Ea amintit că acest eveniment frumos a fost organizat cu respectarea regulilor de protecție împotriva COVID-19. „Acest eveniment minunat a fost organizat cu dragoste de echipa lui Ilan Șor. Liderul nostru Ilan Șor vă iubește, iar inima lui vă aparține. Acest sentiment al dragostei a fost, este și va fi mereu prezent în orașul și raionul nostru drag, în echipa noastră. Vă îndemn să păstrați distanța, dar să rămâneți aproape în numele iubirii!”, a spus Tauber.

Iar deputatul Partidului „ȘOR” și vicepreședintele Parlamentului Vladimir Vitiuc, care este și vicepreședintele formațiunii „ȘOR” a afirmat următoarele: „Dragostea și iubirea este începutul tuturor lucrurilor bune. Fără de aceste sentimente nu ar exista nimic pe pământ. Tot ce a făcut Ilan Șor aici, la Orhei, a fost făcut cu dragoste”, a menționat Vitiuc.

De asemenea, vicepreședintele raionului Orhei, Tatiana Platon, a menționat că dragostea ne face să vedem lucrurile mai frumos, să fim mai buni. „Vă doresc ca acest sentiment să nu dispară din inimile voastre și să dăruim cât mai multă iubire”, a menționat Tatiana Platon.

Și deputatul Partidului „ȘOR”, Igor Himici, i-a felicitat pe orheieni cu ocazia Zilei Îndrăgostiților. „Este sărbătoare în care ne spunem cuvinte fundamentale: „Te iubesc!”. Numai iubind putem continua faptele bune începute la Orhei de liderul nostru, Ilan Șor. Tot ceea ce facem la Orhei, facem cu o imensă iubire și respect pentru voi”, a menționat Himici.

La evenimentul festiv de la Orhei, a fost inaugurată o inimă uriașă, denumită „Inima dragostei”, pe care cuplurile de îndrăgostiți vor putea agăța lacătul iubirii. Zeci de lacăte ale iubirii au fost lăsate, aseară, pe „Inima dragostei” din parcul Ivanos.

Totodată, au fost organizate mai multe concursuri cu premii pentru tineri și cupluri de îndrăgostiți și au fost împărțite daruri.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md