12:54:39 26.04.2024
Stiri

FOTO // DFM Duty Free vine în ajutorul medicilor: A donat spitalului Ministerului Sănătății un aparat care permite diagnosticarea bolnavilor de COVID-19

Actualitate 13.02.2021 14:19 Vizualizări4098 Autor: Ziarul National
FOTO // DFM Duty Free vine în ajutorul medicilor: A donat spitalului Ministerului Sănătății un aparat care permite diagnosticarea bolnavilor de COVID-19 Facebook


Un aparat portabil, de ultimă generație, care permite diagnosticarea persoanelor infectate cu noul coronavirus, a ajuns la Spitalul Ministerului Sănătății. O donație în aceste sens a fost făcută de compania DFM Duty Free, în urma unei solicitări din partea angajaților spitalului.

Reprezentanții companiei DFM Duty Free susțin că au răspuns îndată apelului medicilor care au menționat că au nevoie de un aparat de ultrasunete portabil pentru diagnosticarea COVID-19, dar care este costisitor.

„Anterior, compania noastră a acordat ajutor medicilor, oferind utilaje și echipamente, iar angajații companiei au donat sânge și plasmă. Și de data aceasta am răspuns îndată la scrisoarea personalului Spitalului Clinic al Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale. Echipa noastră a achiziționat aparatul necesar în valoare de 196.000 lei, care a fost livrat la unitatea medicală”, a anunțat DFM Duty Free pe pagina de Facebook a companiei.

De asemenea, angajații companiei își exprimă mulțumirea pentru munca și dedicația de care dau dovadă lucrătorii medicali și îi îndeamnă pe oameni să-i susțină.

„Considerăm că cetățenii vor oferi tot sprijinul necesar sistemului de ocrotire a sănătății, deoarece de acesta depinde viitorul nostru”, se mai arată în postarea DFM Duty Free.

Acțiunile de caritate au devenit o tradiție pentru DFM Duty Free. Compania a donat recent trei televizoare moderne Școlii auxiliare nr.7 din capitală, ai căror discipoli sunt copii cu nevoi speciale. Compania a cumpărat și a donat un laptop unui tânăr care suferă de boli grave și studiază la distanță, de acasă. Iar în ajunul Anului Nou, DFM Duty Free a oferit ajutor consistent caselor de copii din toată țara, dăruind cadouri, electrocasnice, mobilier, un lot important de produse chimice de uz casnic și produse de igienă personală. Înainte de sărbătorile de iarnă, a fost acordat sprijin și unei familii care a rămas fără casă, în urma unui incendiu. Anterior, angajații DFM Duty Free au donat sânge și plasmă, inclusiv pentru tratamentul pacienților afectați de COVID-19.








Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md