23:42:44 26.04.2024
Stiri

Rapperul care și-a „înfipt” un diamant de 24 de milioane de dolari în frunte. Valorează mai mult decât mașinile și casa sa

Actualitate 09.02.2021 12:29 Vizualizări1520 Autor: Ziarul National
Rapperul care și-a „înfipt” un diamant de 24 de milioane de dolari în frunte. Valorează mai mult decât mașinile și casa sa


Rapperul Lil Uzi Vert este, de departe, cel mai excentric rapper al momentului, după ce a anunțat că și-a făcut în piercing bizar în frunte. Acesta și-a „înfipt”, ca să zicem așa, în frunte un diamant roz extrem de rar, de 11 karate, care valorează 24 de milioane de dolari!

Rapperul, al cărui nume real este Symere Bysil Woods, pare extrem de mândru de realizarea sa, cu care s-a lăudat pe rețelele de socializare. Lil Uzi Vert a mărturisit că plătește pentru piatra prețioasă încă din 2017 și că aceasta valorează mai mult decât casa sa și toate mașinile sale la un loc.

„Plătesc pentru acest diamant roz natural de ani de zile. Costă atât de mult încât din 2017 tot plătesc la el”, a mărturisit el.

„Frumusețea înseamnă durere”, a mai spus artistul, după ce și-a pus diamantul în frunte, scrie peroz.ro.

„Este, de departe, unul dintre cele mai excentrice moduri de a purta un diamant. (…) Un diamant roz atât de mare ca al lui Lil Uzi Vert este extrem de greu de găsit și se vinde în licitații exclusiviste”, a spus un expert în diamante.

Acum, după excentricitatea lui Lil Uzi Vert, este aproape imposibil să găsești o altă vedetă la un nivel apropiat de… excentricitate în materie de piercinguri sau măcar tatuaje.

Fostul jucător de baschet Denis Rodman a încercat să atragă atenția prin câteva piercinguri, însă acum rapperul a dus totul la un alt nivel.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md