13:04:03 26.04.2024
Stiri

POZE de la fața locului // Carnagiu pe o șosea din raionul Râșcani. Doi morți și trei persoane traumatizate în urma unui accident rutier

Actualitate 08.02.2021 11:10 Vizualizări1526 Autor: Ziarul National
POZE de la fața locului // Carnagiu pe o șosea din raionul Râșcani. Doi morți și trei persoane traumatizate în urma unui accident rutier


Doi morți și trei persoane transportate cu traumatisme la spital, printre care și șoferii celor două automobile care s-au ciocnit frontal în această dimineață în apropiere de satul Răcăria, raionul Râșcani.

Inspectoratul Național pentru Securitate Publică anunță că accidentul rutier a avut loc astăzi, la ora 7:38.

Conducătorul unui automobil „Volkswagen”, în vârstă de 56 de ani, a pierdut controlul volanului din cauza neadaptării vitezei la condițiile climaterice, iar în curbă a ieșit pe contrasens.

Drept rezultat, acesta s-a ciocnit frontal cu un alt autoturism - un „Audi” la volanul căruia era un tânăr de 28 de ani.

În urma impactului puternic, doi pasageri ce se aflau în automobilul „Volkswagen” au decedat, iar șoferii ambelor autoturisme și pasagerul din „Audi” au fost transportați la Spitalul raional Râșcani.



Ambele automobile erau echipate cu pneuri de iarnă, iar Poliția cercetează circumstanțele în care s-a produs accidentul.



Menționăm că Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis, pentru 8 februarie, un avertisment privind formarea ghețului pe drumuri. În acest context, salvatorii îndemnă conducătorii auto să respecte regimul de viteză și să evite deplasare fără necesitate pe trasee în pante și curbe.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md