04:35:08 27.04.2024
Stiri

VIDEO // Povestea emoționantă a lui Filip Cioc, puștiul nevăzător care a obținut primul golden buzz la Românii au talent 2021

Actualitate 08.02.2021 19:29 Vizualizări1115 Autor: Ziarul National
VIDEO // Povestea emoționantă a lui Filip Cioc, puștiul nevăzător care a obținut primul golden buzz la Românii au talent 2021


Emisiunea „Românii au talent” s-a întors la PRO TV, iar prima ediție a impresionat din toate punctele de vedere, în special datorită lui Filip Cioc, puștiul nevăzător care a obținut primul golden buzz din acest sezon.

„Neașteptatul este ingredientul principal în emisiunea asta”, a spus Andi Moisescu la finalul unui moment care l-a impresionat. Afirmația lui ar putea defini prima ediție a acestui sezon care a adus lecții de viață, momente cu un grad ridicat de periculozitate și o interpretare încărcată de o emoție pe care nu vom uita curând!

Filip Cioc este primul concurent calificat deja în semifinale. Puștiul de doar 10 ani are o poveste specială: „Văd cu ochiul drept destul de mult ca să mă descurc. Iar cu ochiul stâng nu la fel de mult”, a declarat el. Și a completat: „Muzica îmi alină supărarea”… și asta a demonstrat pe scenă. Vocea caldă a lui Filip Cioc a adus o emoție pe care toți jurații au simțit-o, iar Florin Călinescu nu a mai stat pe gânduri și a apăsat butonul auriu.

Filip Cioc a emoționat o întregă Românie cu vocea sa, dar și cu povestea sa de viață. Filip este din Galați și studiază la o școală normală, deși condiția lui este specială. S-a născut prematur, iar părinții au luptat să îi ofere o șansă de a avea o vedere cât de cât funcțională. În acest moment, vederea lui Filip Cioc nu este foarte dezvoltată și are nevoie de asistență pentru a se descurca.

A început să ia lecții de canto de la 5 ani, la 6 ani a început pianul și – la 8 ani – cursurile de teatru muzical. Filip învață să cânte singur la pian piesele care îi plac și le aude la televizor.

Concurenții care au impresionat juriul și au primit din partea acestora 3 sau 4 DA sunt: Antonia Antighin și Cristian Lucache, Florina Doboș, Abi Nasr Boutros, Duo Marinescu, Sara Smighelschi, Jurgen Bonaccini, King of balance, Nicolae Nica, Bianca Purice, Kirill Sarsacov, Florin Suciu și Duo Alansia, scrie elle.ro.

O altă premieră pe care noul sezon a adus-o este legată de public. Dacă până acum ne-am obișnuit să auzim încurajările celor din sală, de data aceasta sala va fi goală. „În spatele celor patru jurați este un ecran mare pe care se văd oameni obișnuiți care urmăresc spectacolul online, de acasă. Nu mai vezi publicul, dar îl simți”.

Și masa juriului a suferit modificări, Andi Moisescu, Andra, Florin Călinescu și Alexandra Dinu având fiecare un buton de golden buzz. Însă nu sunt singurii, pentru că și Pavel Bartoș și Smiley beneficiază de un astfel de buton.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md