16:08:24 04.05.2024
Stiri

Butonul secret de pe biroul lui Donald Trump, care a fost îndepărtat imediat de Joe Biden. Ce primea Trump când îl apăsa

Actualitate 25.01.2021 11:40 Vizualizări2096 Autor: Ziarul National
Butonul secret de pe biroul lui Donald Trump, care a fost îndepărtat imediat de Joe Biden. Ce primea Trump când îl apăsa


Joe Biden și-a început deja munca de președinte în Biroul Oval de la Casa Albă, unde a făcut și câteva modificări după ce l-a preluat de la predecesorul său, Donald Trump.

Jurnaliștii americani au observat că de pe biroul lui Biden lipsește un buton pe care Trump îl folosea ca să comande băuturi răcoritoare. Mai exact, Cola dietetică, potrivit Business Insider.

În 2017, în timp ce oferea interviuri pentru Associated Press și Financial Times, Trump le-a prezentat reporterilor o cutie de lemn cu un buton roșu. Când îl apasă, un majordom de la Casa Albă îi aduce imediat un pahar de Cola în Biroul Oval.



AFP

În toate fotografiile făcute în biroul prezidențial în anii ce au urmat, cutia dreptunghiulară din lemn era nelipsită din spațiul de lucru al lui Donald Trump.

Butonul nu este nou însă, ci este folosit de președinții americani de zeci de ani, însă de obicei în alte scopuri decât pentru a comanda sucuri răcoritoare. Barack Obama a apărut alături de cutia de lemn în 2009, în timp ce lua prânzul cu președintele Camerei Reprezentanților, Nancy Pelosi.

Dar Biden pare să fi mutat butonul de apel de pe birou.

În schimb, fotografiile făcute în prima zi în a lui Biden arată pe biroul prezidențial două telefoane, o ceașcă de cafea și un set de pixuri. Nu este clar unde a fost dus butonul de apelare.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
03.05.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu ne deprindem, ...

29.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Avatarul Partidului Șor

26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md