05:18:12 26.04.2024
Stiri

Procuratura Generală, SESIZATĂ cu privire la DOSARELE legate de meciurile TRUCATE, în care ar fi implicați și conducători ai FMF. Amatorii fotbalului vor PROTESTA împotriva protejatului SOCIALIȘTILOR, Oleinicenco

Actualitate 20.01.2021 09:48 Vizualizări3567 Autor: Ziarul National
Procuratura Generală, SESIZATĂ cu privire la DOSARELE legate de meciurile TRUCATE, în care ar fi implicați și conducători ai FMF. Amatorii fotbalului vor PROTESTA împotriva protejatului SOCIALIȘTILOR, Oleinicenco


Reprezentanții comunității fotbalistice din R. Moldova sunt chemați mâine, 21 ianuarie, la ora 10.30, în fața sediului Federației Moldovenești de Fotbal (FMF), pentru a protesta împotriva „fărădelegilor comise de actualii conducători ai instituției”, în frunte cu protejatul socialiștilor, Leonid Oleinicenco.

Apelul a fost lansat de fostul căpitan al echipei naționale, Radu Rebeja, care susține că e împiedicat să participe la alegerile pentru șefia FMF, programate să aibă loc pe 22 ianuarie curent.

În acest sens, Rebeja, împreună cu echipa sa, cheamă iubitorii fotbalului la un protest pașnic în fața FMF.

Citește și: Dezvăluiri incredibile despre TRUCAREA meciurilor în Divizia Națională. Într-un meci „trântit” a jucat și fiul secretarului general al FMF. Un alt fiu al șefului de la FMF a stat pe banca tehnică

„Stimați amatori ai fotbalului, FMF continuă procesul de fraudare a alegerilor organelor de conducere, care urmează să fie alese la Congresul din 22 ianuarie. Are loc o campanie de excludere a membrilor afiliați neloiali actualei conduceri, dar și blocarea participării mele în calitate de candidat la acest congres. Vom protesta și împotriva inactivității organelor de drept privind dosarele legate de meciurile trucate, unde sunt implicați și conducători ai FMF. Reieșind din cele menționate, dar și în urma adresărilor din partea persoanelor care împărtășesc viziunile noastre referitor la degradarea fotbalului moldovenesc, vă invităm la un protest pașnic pentru apărarea societății fotbalistice, dar și stoparea fărădelegilor din partea FMF. Toți cei care nu sunt indiferenți de istoria, dar și viitorul fotbalului moldovenesc vă invităm joi, 21 ianuarie, la ora 10.30, în fața sediului FMF”, a spus Rebeja într-o adresare video postată pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Un nou SCANDAL de proporții în fotbalul moldovenesc. CNA și EUROPOL au identificat 11 persoane bănuite de trucarea meciurilor, iar patru dintre acestea au fost ARESTATE. În această rețea ar fi implicate și persoane din conducerea FMF

De asemenea, protestatarii urmează să meargă în marș spre sediul Procuraturii Generale, pentru a solicita să se facă lumină în cazul dosarelor meciurilor trucate, în care ar fi implicați și unii conducători ai FMF.

Citește și: VIDEO // Fotbalul moldovenesc, măcinat de CORUPȚIE, incompetență și DICTATURĂ. „FMF s-a transformat într-un SRL. Cei care nu sunt LOIALI conducerii sunt excluși. Nu FURAȚI viitorul fotbalului moldovenesc”

De menționat că, cel mai probabil, la alegerile pentru șefia FMF va fi un singur candidat, actualul președinte Leonid Oleinicenco. Acesta a colectat peste 100 de înaintări din partea celor 118 membri afiliați. Astfel, acesta a blocat înscrierea altor candidați, care au nevoie de cel puțin 20 de înaintări pentru a participa în cursa electorală. Radu Rebeja susține că a prezentat și el 20 de înaintări, însă acestea nu au fost acceptate de comisia formată exclusiv din membrii FMF, deoarece ar fi vorba de membri afiliați excluși din rândul FMF.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md