23:34:08 26.04.2024
Stiri

Un bărbat a locuit trei luni într-un aeroport de teama coronavirusului

Actualitate 18.01.2021 14:44 Vizualizări1202 Autor: Ziarul National
Un bărbat a locuit trei luni într-un aeroport de teama coronavirusului


Un bărbat a locuit timp de trei luni într-o secțiune securizată a aeroportului O`Hare din Chicago fără să fie observat de angajați. După ce a fost găsit, bărbatul le-a spus polițiștilor că se temea prea tare de coronavirus pentru a se întoarce acasă în Los Angeles, potrivit The Guardian și digi24.ro.

După ce a fost descoperit, Aditya Singh, bărbatul în vârstă de 36 de ani a fost arestat și acuzat de mai multe infracțiuni, printre care intrarea într-o zonă restricționată a aeroportului dar și furt, a raportat Chicago Tribune.

Procurorii au declarat duminică că, potrivit poliției, bărbatul a ajuns în aeroportul O`Hare cu un zbor din Los Angeles în data de 19 octombrie, când a decis să rămână în aeroport. Aproape trei luni mai târziu, sâmbătă după-amiază, Singh a fost abordat de doi angajați ai United Airlines care i-au cerut permisul de acces. Singh le-ar fi arătat acestora o insignă de identificare care a fost dată dispărută de proprietarul său, un manager al aeroportului, la data de 26 actombrie. După ce au observat acest lucru, cei doi angajați au sunat la poliție iar Singh a fost luat în arest.

Potrivit declarațiilor, bărbatul ar fi găsit insigna pe jos și ar fi luat-o pentru că era prea speriat de Covid ca să plece înapoi acasă, în Los Angeles.

Singh are o diplomă de master în ospitalitate, este șomer și locuiește în Orange, Los Angeles împreună cu alți colegi de apartament.

Instanța de judecată a stabilit că acuzatul este un pericol pentru comunitate întrucât a intrat ilegal în zona securizată a aeroportului. Cauțiunea sa este de 1000 de dolari iar în cazul în care o va plăti, bărbatului i se va interzice accesul pe aeroport.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md