07:47:41 27.04.2024
Stiri

Zi DECISIVĂ pentru Guvernul Chicu. Parlamentul urmează să se întrunească pentru examinarea moțiunii de cenzură depuse de 34 de parlamentari. Dodon intenționează să iasă pentru ULTIMA DATĂ în fața moldovenilor

Actualitate 21.12.2020 09:53 Vizualizări1181 Autor: Ziarul National
Zi DECISIVĂ pentru Guvernul Chicu. Parlamentul urmează să se întrunească pentru examinarea moțiunii de cenzură depuse de 34 de parlamentari. Dodon intenționează să iasă pentru ULTIMA DATĂ în fața moldovenilor Captură


Parlamentul urmează să se convoace miercuri într-o ședință specială, în cadrul căreia va fi dezbătută moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Chicu. Anunțul a fost făcut astăzi de către președintele în exercițiu, Igor Dodon, după ședința săptămânală cu participarea spicherului și a prim-ministrului.

„Astăzi se va convoca Biroul permanent al Parlamentului. După cum știți, sesiunea parlamentară a fost închisă săptămâna trecută, dar urmează a fi discutate câteva subiecte în cadrul unor ședințe speciale. Astfel, săptămâna aceasta vor fi două ședințe speciale ale Parlamentului. O ședință specială, cel mai probabil, va avea loc miercuri după amiază. La acea ședință urmează să fie dezbătută moțiunea de cenzură depusă de 34 de deputați. O altă ședință specială este programată pentru ziua de joi. Este vorba de ședința de inaugurare a noului președinte”, a declarat Dodon.

Sursa citată a mai adăugat că joi, cu o zi înaintea depunerii jurământului de către Maia Sandu, intenționează să se adreseze poporului R. Moldova: „Până la inaugurarea președintelui, miercuri, 23 decembrie, voi veni cu o adresare către cetățeni în calitate de președinte al R. Moldova”.

Igor Dodon a mai adăugat că deja a promulgat majoritatea legilor aprobate în ultima săptămână de către Parlament.

„Astăzi urmează să vină la Președinție Legea bugetului de stat și politica fiscală. Voi promulga astăzi aceste documente”, a conchis Igor Dodon.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md