07:40:33 27.04.2024
Stiri

Încă 1,4 MILIOANE de lei din banii cetățenilor pentru ca Dodon să stea în LUXOSUL birou de la Președinție: „Cu acești bani am putea cumpăra 57 de aparate de RESPIRAȚIE, care sunt extrem de necesare. Nu vă mai țineți cu dinții de scaun”

Actualitate 11.12.2020 15:53 Vizualizări6980 Autor: Ziarul National
Încă 1,4 MILIOANE de lei din banii cetățenilor pentru ca Dodon să stea în LUXOSUL birou de la Președinție: „Cu acești bani am putea cumpăra 57 de aparate de RESPIRAȚIE, care sunt extrem de necesare. Nu vă mai țineți cu dinții de scaun” tribuna.md


Actualul președinte în exercițiu, Igor Dodon, este îndemnat să plece din biroul său luxos de la Președinție până pe 24 decembrie, când îi expiră mandatul. Fiecare zi de aflare a lui Dodon în această funcție ar costa bugetul de stat aproximativ 100 000 de lei, iar în două săptămâni se adună o sumă de 1,4 milioane de lei, afirmă deputatul Platformei „DA”, Liviu Vovc.

Într-o scrisoare adresată lui Dodon, deputatul susține că, după validarea mandatului Maiei Sandu, președintele în exercițiu ar face bine „să plece”.

„Cetățenii au ales un nou președinte, iar ieri mandatul i-a fost validat. Votul oamenilor a fost o reacție firească la cum a fost și este guvernată țara, când oamenii au văzut unde ne-ați adus dvs. și guvernul de buzunar al dvs. Asta a fost voința cetățenilor și apreciez că ați recunoscut înfrângerea. Vreau însă să vă întreb un lucru: de ce este nevoie să mai așteptăm două săptămâni? Oare nu e de ajuns cât ați chinuit acest popor? Știți bine că o zi a președintelui costă cetățenii 100 000 de lei. Aceasta ar însemna 1,4 milioane de lei pentru încă două săptămâni”, se arată în scrisoare.

Potrivit deputatului Vovc, cu 1,4 milioane de lei se pot face multe lucruri utile pentru cetățeni.

„Cu acești bani am putea cumpăra 57 de aparate de respirație, care sunt extrem de necesare în criza pandemică în care ne aflăm. Cu acești bani am putea dota cu mobilier șase grădinițe. Am putea renova veceurile în cinci școli așa cum ați renovat veceul de la Hiliuți. Am mai putea face și multe alte lucruri. Care e logica ca acești bani să fie aruncați în vânt? Văzând cum a fost guvernată țara patru ani înțelegem ambii că în aceste două săptămâni nu veți face schimbări semnificative pentru cetății Moldovei. Dacă scopul este să reușiți să mai împărțiți niște scheme cu cei ai lui Șor, înțelegeți foarte bine că orice ilegalitate va fi contestată și anulată. La ce bun efortul dvs. în zadar și două săptămâni pierdute pentru țară. La ce bună irosirea a încă 1,4 milioane lei? Cetățenii au arătat prin vot că își doresc schimbări. Nu vă mai țineți cu dinții de scaun. Plecați. Lăsați-ne în legea noastră...”, a conchis deputatul Liviu Vovc.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md