03:40:44 08.05.2024
Stiri

Maia Sandu, discuție cu președintele Germaniei: Combaterea corupției, un subiect de „maximă importanță pentru securitatea națională a statului”

Actualitate 10.12.2020 14:43 Vizualizări1480 Autor: Ziarul National
Maia Sandu, discuție cu președintele Germaniei: Combaterea corupției, un subiect de „maximă importanță pentru securitatea națională a statului”


Președintele R. Moldova, Maia Sandu, al cărui mandat a fost validat de Curtea Constituțională, a avut astăzi o discuție la telefon cu președintele Republicii Federale Germania, Frank-Walter Steinmeier.

„Președintele Steinmeier a reconfirmat susținerea Germaniei în procesul de transformare democratică a Republicii Moldova, menționând atenția sporită ce trebuie acordată reformelor care au un impact direct asupra creșterii bunăstării cetățenilor. Am accentuat că reforma justiției este o prioritate a mandatului meu, combaterea corupției fiind unul dintre subiectele majore pe agenda de reforme a Republicii Moldova, dar și un subiect de maximă importanță pentru securitatea națională a statului. Am discutat despre efectele pandemiei și modul în care putem atenua impactul crizei, precizând că R. Moldova are nevoie de ajutor de la partenerii noștri pentru a ajuta cetățenii și antreprenorii”, a scris Maia Sandu pe Facebook.

Președintele R. Moldova i-a mulțumit lui Frank-Walter Steinmeier pentru felicitările adresate cu ocazia victoriei sale în alegerile prezidențiale și pentru sprijinul constant al Germaniei acordat țării noastre, stabilind o întrevedere, imediat ce situația sanitară va permite acest lucru.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
07.05.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cine trage dintre no...

03.05.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu ne deprindem, ...

29.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Avatarul Partidului Șor

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md