07:01:30 27.04.2024
Stiri

Premierul Chicu încearcă să DEMOTIVEZE cetăţenii să iasă la PROTESTUL de astăzi: „Niciun prezident nu merită sănătatea voastră"

Actualitate 03.12.2020 08:27 Vizualizări2081 Autor: Ziarul National
Premierul Chicu încearcă să DEMOTIVEZE cetăţenii să iasă la PROTESTUL de astăzi: „Niciun prezident nu merită sănătatea voastră


Premierul Ion Chicu susţine că acum nu ar fi timpul potrivit pentru organizarea de proteste şi a îndemnat cetăţenii să se protejeze. Totodată, oficialul spune că oamenii nu ar trebui să-şi rişte sănatatea în plină pandemie.

„Oameni buni, care veniți la protest: luați măști cu voi. Niciun prezident nu merită sănătatea voastră. Idolii pe care ni-i facem astăzi au stat ca mielușeii și au tăcut atunci când în ședințe de Guvern prin 2013-2014 se decidea furtul miliardului sau cedarea aeroportului ”la Habarovsk”. Ne chemau oare atunci la protest? Ascultau ei atunci de Ambasadorul, care ne îndemna să ieșim în stradă să arătăm că suntem oameni? Luați măști, oameni buni. Și deschideți tare ochii", a scris Ion Chicu pe Facebook.

Potrivit premierului, parlamentarii ar trebui să se concentreze pe proiectele bugetar-fiscale.

„Recomand parlamentarilor să se concentreze acum pe examinarea proiectelor bugetar-fiscale. Solicit ambilor prezidenți să manifeste maximă responsabilitate față de oameni și să renunțe la acțiuni care pun în pericol viața și sănătatea oamenilor", a conchis Ion Chicu.

Menționăm că Ion Chicu nu a avut o asemenea reacţie atunci când socialiştii lui Igor Dodon au organizat mai multe mitinguri, cu încălcarea tuturor restricţiilor, în campania electorală.

Președintele ales, Maia Sandu, a chemat cetățenii la un protest în fața Parlamentului care ar urma să decidă astăzi trecerea SIS din subordinea Președinției în cea a Parlamentului, la cererea socialiștilor.

Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md