16:20:14 26.04.2024
Stiri

Dodon se laudă că dânsul a luat decizia ca Maia Sandu să beneficieze de PAZĂ de stat, contrar legii. „Are deja pază și la scară...”

Actualitate 20.11.2020 10:59 Vizualizări1908 Autor: Ziarul National
Dodon se laudă că dânsul a luat decizia ca Maia Sandu să beneficieze de PAZĂ de stat, contrar legii. „Are deja pază și la scară...” unimedia.info


Președintele în exercițiu, Igor Dodon, susține că dânsul a decis ca președintele ales, Maia Sandu, să beneficieze de pază de stat, deși legislația în vigoare prevede că primele persoane în stat pot beneficia de bodyguarzi doar după învestirea în funcție.

Potrivit lui Dodon, câștigătoarea alegerilor prezidențiale urma să beneficieze de bodyguarzi și mașină de serviciu până la 14 noiembrie curent.

„În calitate de fost premier, Maia Sandu trebuia să beneficieze de pază până la 14 noiembrie curent. Totuși, Maia Sandu a decis să renunțe la pază pe 28 martie curent. SPPS nu a acceptat și Maia Sandu s-a adresat în judecată. Astfel, după 23 aprilie curent, după decizia instanței de judecată, Maia Sandu nu a mai avut pază”, a explicat Dodon astăzi, în cadrul emisiunii sale de pe rețelele de socializare.

Igor Dodon a menționat că, în mod normal, Maia Sandu nu are dreptul să beneficieze de pază de stat până la învestirea în funcție.

„Eu am luat decizia ca Maia Sandu să beneficieze de pază de stat, chiar dacă asta trebuie să se întâmple după învestirea în funcție. Acum dânsa a acceptat și are pază și la scară”, a conchis Dodon.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md