11:10:52 26.04.2024
Stiri

VIDEO // Șoferul unui microbuz de rută din Chișinău, BEAT CRIȚĂ, a provocat un accident rutier în încercarea de a scăpa de poliție: „Vă rog frumos...”.

Actualitate 18.11.2020 13:42 Vizualizări1461 Autor: Ziarul National
VIDEO // Șoferul unui microbuz de rută din Chișinău, BEAT CRIȚĂ, a provocat un accident rutier în încercarea de a scăpa de poliție: „Vă rog frumos...”.


Șoferul unui microbuz de rută din Chișinău a provocat un accident rutier ieri-seară, în încercarea de a scăpa de un echipaj de poliție. Accidentul a avut loc pe strada Vasile Lupu din sectorul Buiucani al capitalei.

Polițiștii unui echipaj de patrulare, care supravegheau circulația rutieră pe acea stradă, au observat un microbuz de rută care se deplasa neuniform și încălca regulile de circulație.

Șoferul a fost somat să oprească imediat, însă acesta nu s-a conformat cerințelor polițiștilor de patrulare. Din cauza stării avansate de ebrietate, șoferul a pierdut control mașinii și a provocat un accident rutier, tamponând un alt mijloc de transport.

După ce a fost înlăturat de la volanul mașinii, bărbatul abia se ținea pe picioare și insista pe lângă polițiști: „Vă rog frumos...”. Acesta a fost escortat la Dispensarul Republican de Narcologie, iar testul alcoolscopic a arătat o concentrație de 1,62 mg/l în aerul expirat.

Șoferul s-a dovedit a fi un bărbat de 42 de ani, activează în calitate de șofer pe o rută municipală, dar care în acel moment era fără pasageri. Actualmente, conducătorul auto este documentat pentru conducerea vehiculului în stare de ebrietate și producerea unui accident rutier. Instanța de judecată urmează să se pronunțe, ulterior, în privința sancțiunii aplicate șoferului.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md