02:49:19 27.04.2024
Stiri

PAS denunță „FALSURI” care ar fi puse la cale de Igor Dodon: „Cerem oprirea imediată a provocărilor și a minciunilor precum că cineva ar plăti pentru un vot acordat Maiei Sandu”

Actualitate 15.11.2020 12:44 Vizualizări1683 Autor: Ziarul National
PAS denunță „FALSURI” care ar fi puse la cale de Igor Dodon: „Cerem oprirea imediată a provocărilor și a minciunilor precum că cineva ar plăti pentru un vot acordat Maiei Sandu”


Mai multe filmulețe video în care oameni cu măști pe față care ar oferi deschis, în Vest, dar și în Transnistria, altor persoane cu măști pa față „bani în schimbul unui vot pentru Maia Sandu”, au fost plasate în ultimele ore pe rețelele de socializare.

Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) acuză că este vorba de „falsuri” puse la cale de candidatul Igor Dodon.

„Dodon recurge la cele mai mârșave provocări din setea lui de putere. Ceea ce face Igor Dodon este o crimă împotriva poporului. Echipa lui Dodon comite ilegalități și în ziua votului. Dodon încearcă să intoxice votul sincer al cetățenilor prin provocări și falsuri.

Cerem oprirea imediată a provocărilor și a minciunilor precum că cineva ar plăti pentru un vot acordat Maiei Sandu. Venim cu un apel către cetățeni și din țară, și din diasporă: Fiți atenți! Printre dvs., inclusiv în diasporă, au fost plasate persoane care provoacă și înregistrează falsuri despre așa-zisa mită.

Mobilizarea fără precedent, sinceră și liberă a cetățenilor noștri din diasporă, arată dorința imensă a moldovenilor de a-și exprima votul – un drept constituțional, iar încercarea de a destabiliza și a intoxica acest proces liber constituie o infracțiune.

Vom cere investigarea acestor falsuri, oriunde au fost fabricate, și tragerea la răspundere a făptașilor. Provocatorii for fi pedepsiți penal”, se arată într-un comunicat de presă al PAS.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md