22:36:54 26.04.2024
Stiri

ATAC GROBIAN // Dodon își dă arama pe față: „Am încercat o dată în biroul președintelui anul trecut... Am strâns-o pe Maia Sandu într-un colț și am întrebat-o de ce e așa spărietă”

Actualitate 13.11.2020 10:44 Vizualizări24832 Autor: Ziarul National
ATAC GROBIAN // Dodon își dă arama pe față: „Am încercat o dată în biroul președintelui anul trecut... Am strâns-o pe Maia Sandu într-un colț și am întrebat-o de ce e așa spărietă”


Candidatul la funcția de președinte Igor Dodon a comis-o din nou. În ultima sa emisiune de pe rețelele de socializare, cu două zile înaintea turului doi al alegerilor prezidențiale, Dodon a atacat-o dur pe contracandidata sa, Maia Sandu, recurgând la retorica din 2016, când cei doi au luptat pentru aceeași funcție.

Cu citate din Eminescu și anunțând că scoate astăzi oamenii în stradă la mitinguri în susținerea candidaturii sale, după ce „a însurit în ultimii patru ani”, bugetarul cu averi de milioane s-a lăudat că are experiență mai bună ca Maia Sandu care „a umblat pe la Washington, la Banca Mondială, fiind al zecelea expert dintr-al 14-lea”. Dodon s-a lăudat și cu echipa sa - „Greceanîi, Ceban, Bătrâncea, Vlah, Țîrdea” - care ar fi mai bună decât cea a contracandidatei sale.

Totodată, Igor Dodon a regretat că a numit-o pe Maia Sandu premier în anul trecut și a amintit din nou că aceasta „nu are familie”.

„Noi iubim familia noastră. Dvs. vă iubiți copiii, țineți la copiii Dvs.? Noi ne iubim țara noastră, noi vrem să fie bine aici acasă. Care-s valorile oponentei mele? Acolo-s zero valori, în afară de vorbe. Nu cum poți să vorbești de valori cu o persoană care în viața ei nu a avut o familie și nimic nu a avut, care merge pe la marșurile astea prin Chișinău, care detestă istoria noastră. (...) Nu se îmbracă în horboțâcă ca doamna Maia Sandu numai de sărbătoare să-și facă un selfie. Trebuie în suflet să ai lucru acesta”, a declarat Dodon.

CITIȚI și VIDEO // Povestea FAMILIEI Maiei Sandu. Politiciana prezintă, în premieră, imagini cu străbuneii săi: „Familia mea este ca toate familiile din R. Moldova”

Continuându-și atacul, acesta și-a amintit cum ar fi „strâns-o în colț” pe Maia Sandu în biroul său de la Președinție.

„Nu să umbli ca spărieta (speriata - n.r.), când se apropie omul de tine să sari ca fript. Eu o dată am încercat în biroul președintelui anul trecut. Am strâns-o pe Maia Sandu într-un colț și i-am spus, zic: dna Maia Sandu, ce ești așa spărietă, hai să ne întâlnim să-ți fac cunoștință cu soția, cu copiii... Doamne ferește!”, a ironizat Dodon.

Candidatul susținut de socialiști afirmă că cei din PSRM îl așteaptă cu nerăbdare să se întoarcă în fruntea partidului, dacă pierde alegerile, însă crede că Maia Sandu, dacă nu devine președinte, își va „strânge hainele într-un rucsac” și o să plece din R. Moldova.

„Da' nu vă ține nimeni în țara asta. N-aveți aici familie, n-aveți nimic. O să vă strângeți hainele într-un rubzaciok (rucsac - n.r.) și o să plecați”, a încheiat Dodon.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md