20:32:51 26.04.2024
Stiri

Dodon recunoaște DEZASTRUL, că cetățenii R. Moldova s-au SĂTURAT de corupție, de problemele existente și din acest motiv vor UNIREA cu România: „La o anumită etapă, susținătorii UNIRII vor ajunge la 40-50 la sută”

Actualitate 13.11.2020 11:29 Vizualizări1735 Autor: Ziarul National
Dodon recunoaște DEZASTRUL, că cetățenii R. Moldova s-au SĂTURAT de corupție, de problemele existente și din acest motiv vor UNIREA cu România: „La o anumită etapă, susținătorii UNIRII vor ajunge la 40-50 la sută”


Candidatul „independent” la funcția de președinte, Igor Dodon, recunoaște că în ultima perioadă a crescut foarte mult numărul cetățenilor care optează pentru reunificarea R. Moldova cu România, iar această cifră ar putea ajunge chiar și la 50% în următorii ani. Acest lucru, recunoaște senin Dodon după patru ani de mandat în fruntea R. Moldova, se întâmplă din cauza corupției și problemelor cu care se confruntă moldovenii.

„Numărul unioniștilor a crescut esențial. Dacă acum 10-15 ani erau până la 8%, acum e vorba de peste 25 la sută. De ce s-a întâmplat asta? Pentru că în R. Moldova s-a furat miliardul de dolari, pentru că e corupție...”, a recunoscut cel care s-a aflat la putere în ultimii ani.

În opinia lui Dodon, oamenii s-au săturat de problemele fără sfârșit din R. Moldova.

„Oamenii nu neapărat vor să se unească cu România, dar s-au săturat de această situație. Când oamenii nu sunt mulțumiți de ceva, atunci caută o altă soluție. Imaginați-vă că această situație va continua și la o anumită etapă susținătorii unirii vor ajunge la 40-50 la sută. Ce se va întâmpla atunci? Va fi o catastrofă”, crede acesta.

Astfel, Dodon crede că cea mai bună soluție pentru a opri creșterea numărului de unioniști este modificarea Constituției, astfel încât cetățenii R. Moldova să nu mai viseze la nivelul de trai din România.

„Pentru asta e nevoie de schimbat Constituția, pentru ca să interzicem lichidarea Moldovei. Anul viitor voi veni cu propunerea de a modifica Constituția. Trebuie de interzis partidele care deschis se pronunță pentru lichidarea R. Moldova. Aceste măsuri urmau să fie luate nu ieri, dar alaltăieri”, a spus Dodon, care controlează de un an toată puterea în R. Moldova.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md