01:12:58 27.04.2024
Stiri

PUN îndeamnă UNIONIȘTII să iasă masiv la VOT, pentru că opțiunea boicotului nu există: „Dodon este ultima EMANAȚIE a regimului Plahotniuc. Politica trebuie făcută de oameni cu gândire europeană și românească”

Actualitate 13.11.2020 12:26 Vizualizări2086 Autor: Ziarul National
PUN îndeamnă UNIONIȘTII să iasă masiv la VOT, pentru că opțiunea boicotului nu există: „Dodon este ultima EMANAȚIE a regimului Plahotniuc. Politica trebuie făcută de oameni cu gândire europeană și românească”


Partidul Unității Naționale (PUN) își reiterează susținerea în turul II al alegerilor prezidențiale pentru candidatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) Maia Sandu și îndeamnă cetățenii să iasă duminică, 15 noiembrie, la urne pentru a o vota.

În cadrul unei conferințe de presă, Anatol Șalaru, secretar general al PUN, a subliniat faptul că timp de 4 ani în R. Moldova s-a dezvoltat mult corupția, statul a fost izolat de România și de UE, iar în structurile de stat au fost instalați oameni fideli Moscovei. Iată de ce unioniștii nu ar trebui să boicoteze alegerile de duminică, dar să iasă la vot pentru a-l debarca pe Dodon.

„În scurta istorie a R. Moldova, unioniștii au fost în avangarda luptei de eliberare națională și în avangarda parcursului european. Din acest motiv, noi, unioniștii, trebuie să fim și în avangarda debarcării lui Dodon. Opțiunea boicotului nu există. Încă 4 ani cu Dodon în fruntea R. Moldova ne vor îndepărta și mai mult de România și de idealurile noastre de reunificare. Duminică vom avea de ales între corupția rusească, reprezentată de Igor Dodon, și România cu UE, reprezentată de Maia Sandu. Nu mai putem permite ca România și românii basarabeni să fie umiliți de uneltele corpute și trădătoare ale Kremlinului. Fac apel la toți unioniștii ca duminică, 15 noiembrie, să ne mobilizăm și prin vot democratic să alungăm trădătorul. Vă invităm să votăm contra lui Igor Dodon, să votăm pentru apropierea idealului Unirii cu România, să votăm pentru UE, să votăm pentru Maia Sandu”, a declarat Anatol Șalaru.

La rândul său, președintele PUN Octavian Țîcu a accentuat că prezența unioniștilor la vot în această duminică este fundamentală pentru a asigura R. Moldova un viitor european și românesc. Acesta s-a adresat și diasporei să fie rezistentă, fermă, să iasă la vot și să ofere o șansă celor de acasă de a pune umărul la procesul de reîntregire europeană și românească.

„Igor Dodon este ultima emanație a regimului Plahotniuc, după care R. Moldova va intra într-o nouă epocă, într-o nouă eră în care politica va fi făcută de oameni corecți cu simț și gândire europeană și românească, care să ofere tuturor șansa de a se regăsi acasă și în spațiul euroatlantic. Nu putem admite ca Igor Dodon să mai rămână 4 ani la cârma R. Moldova. Ieșim cu toții împreună la vot, susținem plenar candidatul proeuropean și proromânesc, votăm Maia Sandu și după asta trebuie să rămânem consolidați, pentru că avem de făcut și alte chestiuni”, a conchis Octavian Țîcu.

Sursa: Deschide.md


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md