05:22:45 27.04.2024
Stiri

DOC // „Pentru Moldova” se EXTINDE. Încă un deputat a ADERAT la Platforma parlamentară „Pentru Moldova”

Actualitate 11.11.2020 13:19 Vizualizări2161 Autor: Ziarul National
DOC //  „Pentru Moldova” se EXTINDE. Încă un deputat a ADERAT la Platforma parlamentară „Pentru Moldova”


Deputatul Elena Bacalu a aderat la Platforma parlamentară „Pentru Moldova”, care astfel își extinde rândurile și devine o forță tot mai importantă în actualul Legislativ. Platforma creată săptămâna trecută își pune drept scop principal deblocarea activității Parlamentului.

Anunțul a fost făcut de deputatul Sergiu Sîrbu, unul din fondatorii Platformei parlamentare.

„Salut decizia colegei din Parlament, doamna Elena Bacalu, care a aderat astăzi la Platforma „Pentru Moldova”! Este un pas responsabil, dar şi un model cum deputații pot dezgheța dialogul din Parlament, prin plasarea intereselor țării şi ale cetățenilor mai presus de viziunile şi interesele politice!”, a scris Sergiu Sârbu.

El de asemenea a publicat Convenția de creare a Platformei semnată și de Elena Bacalu.

Și pe pagina de Facebook a Platformei a fost publicat un anunț despre aderarea Elenei Bacalu. „Apelul grupului nostru parlamentar a fost susținut de încă o colegă din Parlament - dna Elena Bacalu, care a ales să contribuie la depăşirea blocajului din Legislativ de pe platforma "Pentru Moldova". Felicitări, doamna deputat pentru decizia responsabilă şi curajoasă! Avem mult de lucru, ca să ne onorăm promisiunile date oamenilor, iar împreună suntem mai puternici!”, se arată în mesaj.

Amintim că Platforma parlamentară „Pentru Moldova” a fost creată de cinci foști deputați PD, la care au aderat și membrii fracțiunii parlamentare a Partidului „ȘOR”.

Platforma „Pentru Moldova” își propune să organizeze un dialog eficient și pentru coordonarea acțiunilor politice atât în Parlament, cât și în afara lui.

Citește și: DOC // Partidul „ȘOR” - pentru Moldova! Deputații Partidului „ȘOR” s-au alăturat Platformei parlamentare „Pentru Moldova”

De menționat că Platforma „Pentru Moldova” numără la ora actuală 14 deputați. Este vorba de parlamentarii fracțiunii Partidului „ȘOR” și deputații neafiliați Sergiu Sîrbu, Grigore Repeșciuc, Eleonora Graur, Ruxanda Glavan, Corneliu Padnevici și Elena Bacalu.




Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md