06:59:57 27.04.2024
Stiri

DOC // Socialistul Furculiță și-a SALVAT, ajutat de Pavel Voicu, nepotul prins beat la volan și există deja o decizie de judecată

Actualitate 10.11.2020 10:22 Vizualizări1865 Autor: Ziarul National
DOC // Socialistul Furculiță și-a SALVAT, ajutat de Pavel Voicu, nepotul prins beat la volan și există deja o decizie de judecată Nordnews.md


Interceptările telefonice, făcute publice de către nordnews.md, în care deputatul Corneliu Furculiță și atualul ministru de Interne Pavel Voicu încearcă să-l salveze pe nepotul socialistului, sunt reale.

CITIȚI și AUDIO INCREDIBIL // Oamenii lui Dodon SFIDEAZĂ LEGEA, mușamalizează dosare PENALE și flutură cu LEGITIMAȚIA în fața polițiștilor: „Da aista scoate coracika de deputat și el...”. Ar fi intervenit și ministrul Voicu

„ZdG” a publicat sentința care vizează acest caz, investigat în cadrul unui dosar penal deschis în decembrie 2017, Pavel Voicu fiind atunci consilier al președintelui R. Moldova pentru misiuni speciale. Actualul ministru a negat, însă, că ar fi avut vreo implicare în salvarea nepotului deputatului PSRM.

Dosarul penal în care a figurat nepotul lui Corneliu Furculiță s-a finalizat în instanța de judecată printr-o sentință emisă de judecătoarea Vasilisa Muntean pe 20 aprilie 2018.

CITIȚI și VIDEO // Procuratura Generală va investiga dacă socialistul Corneliu Furculiță și-a salvat de la răspundere nepotul prins băut la volan, în complicitate cu ministrul Voicu

Nepotul lui Furculiță, Sergiu Gorea, a fost pedepsit cu o amendă în valoare de 31,5 mii de lei, care se înjumătățea dacă era achitată în 72 de ore de la intrarea sentinței în vigoare.

Gorea a fost însă scutit de peseapsa complementară - privarea dreptului de a conduce mijloace de transport.

Deputatul socialist, Corneliu Furculiță, insistă că nu s-a implicat în cazul care-l vizează pe nepotul său și spune că intercetptările telefonice ar fi trucate.

„Rămâne organele de drept să se pronunțe pe faptul interceptărilor trucate. Dosarul penal s-a încheiat cu o sentință judecatorească și nimeni nu a fost scutit de răspundere. Atrag atenția: evenimentele au loc în anii 2017-2018, ce regim era atunci și cine era ministru pe interceptări ilegale țineți minte. Este lesne de înțeles de ce au apărut tocmai acum. Sper organele de drept sa-și execute profesionist ancheta”, a scris Furculiță pe Facebook.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md