09:02:56 26.04.2024
Stiri

DOC // Lupul PAZNIC la oi. Noul vicepremier pentru Reintegrare, responsabil de soluționarea conflictului transnistrean, cetățean al FEDERAȚIEI RUSE

Actualitate 10.11.2020 14:14 Vizualizări2578 Autor: Ziarul National
DOC // Lupul PAZNIC la oi. Noul vicepremier pentru Reintegrare, responsabil de soluționarea conflictului transnistrean, cetățean al FEDERAȚIEI RUSE Facebook


Noul vicepremier pentru Reintegratre, Olga Cebotari, ar deține și cetățenia Federației Ruse. Portalul Omega susține că a obținut de la Ambasada R. Moldova la Moscova CV-ul Olgăi Cebotari, în care aceasta recunoaște că are atât cetățenia R. Moldova, cât și pe cea a Federației Ruse.

Tânăra de 28 de ani susține că în cadrul Ambasadei R. Moldova la Moscova s-a ocupat de pregătirea notelor diplomatice, dar și traducerea comunicatelor de presă din limba română în limba rusă și viceversa.






Menționăm că premierul Ion Chicu a demis luni trei miniștri și un vicepremier, după ce Partidul Democrat s-a retras de la guvernare. Astfel, în locul Cristinei Lesnic, la Reintegrare a ajuns Olga Cebotari.



Potrivit CV-ului oficial, experiența profesională a Olgăi Cebotari se reduce la ocuparea funcției, în perioada 1 februarie – 9 noiembrie curent, de director adjunct al Departamentului Economic, Comitetul executiv al CSI din orașul Moscova, Federația Rusă, iar între 1 mai 2017 și 1 decembrie 2019 - șefă a organizației obștești „Centrul pentru Susținerea Tinerilor Moldoveni” tot din Moscova.

Noul membru al Guvernului Chicu are studii la Academia Diplomatică a Ministerului Afacerilor Externe al Federației Ruse și Universitatea Rusă a Prieteniei Popoarelor din Moscova.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md