06:44:53 27.04.2024
Stiri

„Dodonia neatârnată” și deputații PD care se piaptănă

Actualitate 08.11.2020 10:12 Vizualizări2199 Autor: Ziarul National
„Dodonia neatârnată” și deputații PD care se piaptănă


Trustia, elegii politikoase

Ziarul „Dodonia neatârnată” (DN) se declara, luni, gravid de îngrijorare în legătură cu alegerile prezidențiale din SUA, temându-se că acestea nu vor fi suficient de transparente și democratice, bănuind intenții de fraude masive în folosul candidatului socialist al partidului democrat. Vigilența cosmică a DN a fost excitată de „implicarea financiară subversivă a lui Soros în procesul electoral american, de tacticile unor partide, candidați și agenți electorali de descurajare a votului, care este o metodă nedemocratică practicată de decenii în SUA, de netransparența votului prin corespondență ce se așteaptă a fi masiv din pricina pandemiei, de suspiciunile întemeiate că în confruntările cu Trump și la mitingurile electorale lui Biden i se dictează în cască, de la un Centru, tot ceea ce trebuie să spună…”.

(Fiindcă veni vorba, DN crede că lumea care i se arată prin geam și pe feisbuc este „concepută de către multimiliardarul George Soros”. „Este o Lume finanțată netransparent, de-a lungul zecilor de ani, cu miliarde, pentru coruperea guvernelor și indivizilor prin intermediul a nenumărate ONG-uri, care funcționează pe toate continentele. Este o Lume care vrea pervertirea Religiilor în întruchipări homosexuale, lesby și transsexuale, desființarea familiilor și instituționalizarea copiilor prin anularea oricăror drepturi parentale ale celor care i-au conceput și dat viață. Este o Lume care vrea demolarea (a început deja!) tuturor statuilor și edificiilor istorice ale personalităților și Statelor care au contribuit fundamental la progresul omenirii. O Lume care neagă progresul științei, adevărul despre rasele umane și care vrea să interzică toți marii clasici ai culturii universale pentru că ”nu-i corespunde”, se spune tranșant-apocaliptic în declarația DN.)

Exprimându-și regretul că, din cauza pandemiei, nu a putut face demersurile oficiale de rigoare spre a trimite în SUA o echipă de observatori ca să supravegheze procesul electoral, derularea lui democrată și transparentă, redacția „Dodoniei Neatârnate”, singurul ziar independent ca ouăle de la Etulia în căldare, a solicitat „tuturor ambasadelor străine din SUA să monitorizeze cu strictețe procesul de votare la alegerile prezidențiale americane din 3 noiembrie 2020!”.

„Așa să ne ajute Dumnezeu!”, încheie patetic „Dodonia Neatârnată”, sfidând curajos, ca o adevărată emanație a marxismului socialist, atotputernicia lui Soros. Acum că alegerile s-au încheiat și candidiatul preferat de Putin a pierdut regretabil, așteptăm noi reacții de îngrijorare profundă, căci câinele moare de drum lung, iar prostul de grija altuia, spuneau fermierii geto-daci cu asemenea ocazii. Cum i se cuvine unei publicații introvertite financiar, „Dodonia neatârnată” nu numai că este imună la suspiciunile de fraudă masivă în folosul candidatului socialist independent din republicuța noastră, ci îi acordă servicii de vidanjare, din care cauză chișinăuenii care trec - fie călare, fie pe jos - pe lângă Casa Presei se văd nevoiți să se țină de nas sau să-și pună măști antigaz.

Acum stau și mă gândesc la logica lui Pavel Filip și a deputaților PD care declară pe de o parte că „avem în față turul doi al alegerilor prezidențiale”, că republicuța „a ajuns la un moment de cotitură, moment de referință, care va determina direcția în care ne vom mișca în continuare”, iar pe de altă parte că PD va „menține neutralitatea și în turul doi al alegerilor prezidențiale. Membrii și simpatizanții PD să voteze conform valorilor pe care le împărtășesc”. Și dacă nu împărtășesc decât valori mobiliare și imobiliare, eu cu cine votez? A fi neutru într-un „moment de cotitură”, când „Republica Molotova și guvernarea ei au nevoie de o resetare” e ca și cum te-ai pieptăna și scărpina când satul arde.

Al vostru circumspectator, psiohodiagnostic, Ion Buraga


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md