11:59:34 26.04.2024
Stiri

Un fost susținător al lui Dodon vorbește despre AVEREA actualului președinte. Aceasta s-ar cifra la 100 de MILIOANE de euro... „Pentru mine 15 noiembrie înseamnă un referendum de neîncredere în privința lui Dodon”

Actualitate 07.11.2020 12:10 Vizualizări4459 Autor: Ziarul National
Un fost susținător al lui Dodon vorbește despre AVEREA actualului președinte. Aceasta s-ar cifra la 100 de MILIOANE de euro... „Pentru mine 15 noiembrie înseamnă un referendum de neîncredere în privința lui Dodon”


Averea lui Igor Dodon s-ar cifra la 100 de milioane de euro, susține jurnalistul Dumitru Ciubașenco, candidat al „Partidului Nostru” la alegerile prezidențiale din 2016. Acesta recunoaște că în 2016 a votat pentru Dodon în cel de-al doilea tur, dar spune că nu va mai face acest lucru în 2020. Pentru a determina susținătorii lui Renato Usatîi să iasă masiv la vot, Ciubașenco îi îndeamnă pe aceștia să abordeze scrutinul din 15 noiembrie ca pe un referendum de neîncredere în privința lui Dodon.

Ciubașenco povestește că, acum patru ani, în casa lui Renato Usatîi de la Moscova, a fost luată decizia de sprijinire a lui Dodon în turul II al alegerilor prezidențiale.

„Acasă la Usatîi a venit Dodon și soția sa, dar și un om de afaceri. A mulțumit pentru sprijin, ne-a asigurat că nu ne va dezamăgi, că împreună vom scăpa R. Moldova de Plahotniuc... Ne-a amăgit. În următorii doi ani și jumătate a fost „pudelul” lui Plahotniuc. Dacă Plahotniuc nu ar fi fost alungat în iunie 2019 de Ambasadorul SUA, atunci Dodon continua să fie păpușa lui de buzunar”, menționează Ciubașenco într-o postare pe Facebook.

În ultimul an, Dodon a încercat să ocupe locul lui Plahotniuc, spune sursa citată. „Într-un fel, Dodon a reușit să o facă. Menținerea în fruntea acestui sistem mafiot este adevărata platformă electorală a lui Dodon pentru al doilea mandat de președinte. Politica pentru el este o afacere, o unealtă de îmbogățire. Cred că Dodon este un om foarte bogat. Dacă cineva spune că dânsul are o avere de 100 de milioane de euro, atunci asta nu m-ar mira. Dodon s-a dovedit un negustor bun, dar un președinte foarte prost. Principalele sale calități sunt minciuna și lăcomia. Urmează lașitatea, ipocrizia, corupția, răutatea, răzbunarea, vanitatea, disponibilitatea de a trăda pe toți și pe toate”, spune acesta.

Ciubașenco recunoaște că a votat pentru Dodon și a îndemnat și pe alții să o facă în 2016. „Peste doi ani mi-am cerut scuze și mi-am retras votul. Sunt foarte mulți care au procedat la fel, iar cifrele vorbesc de la sine. Acum patru ani pentru Dodon, în primul tur, au votat 680 de mii de moldoveni. Acum pentru el au votat 440 de mii de alegători. În patru ani a pierdut fiecare al treilea alegător. Eu am declarat înainte de primul tur că voi vota la acest scrutin împotriva lui Igor Dodon. Anticipez declarațiile unor critici: dacă votezi împotriva lui Dodon, atunci o susții pe Maia Sandu. Eu nu sunt un fan al Maiei Sandu, dar voi vota împotriva lui Dodon. Pentru mine 15 noiembrie înseamnă un referendum de neîncredere în privința lui Dodon”, a conchis Ciubașenco.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md