16:38:32 08.05.2024
Stiri

Previziunile lui Sturza: „Ce va face Renato Usatîi? Va continua lupta cu cuplul Dodon-Plaha! Renato nu e hapsân și nici prost. Capcana Dodon nu este pentru el”

Actualitate 03.11.2020 12:22 Vizualizări2177 Autor: Ziarul National
Previziunile lui Sturza: „Ce va face Renato Usatîi? Va continua lupta cu cuplul Dodon-Plaha! Renato nu e hapsân și nici prost. Capcana Dodon nu este pentru el”


Fostul premier Ion Sturza este aproape convins că Renato Usatîi nu-l va sprijini pe Igor Dodon în turul II al alegerilor prezidențiale, așa cum a procedat în anul 2016. Liderul „Partidului Nostru” a fost umilit, părinții i-au fost umiliți la cererea lui Igor Dodon și nu va putea trece peste asta, consideră fostul premier.

„Întrebare frecventă este „ce va face Renato Usatîi”, „va continua lupta cu cuplul Dodon-Plaha”? Evident că băiatul de la Falesti are mai multe variante. Dar mai toate au fost compromise de Dodon și foștii săi drugi de la FSB. Dodon, în primitivismul lui provincial, a dorit și gaura de la covrig, punând toată mașinăria represivă rusească pe Renato. Nu că ar fi el sfânt, nici pe departe, dar nici grozăviile care i se impută nu sunt plauzibile”, consideră sursa citată.

În opinia lui Sturza, Dodon a exagerat când a lansat campania „Usatîi gopnik și clovn”.

Citește și: VIDEO // Renato Usatîi a fost SUNAT de Maia Sandu. Ce CONDIȚII pune liderul „Partidului Nostru” pentru a o sprijini pe lidera PAS în turul II

„Ca rezultat, Usatîi a fost deposedat de cam tot ce avea în Rusia. Rusia în care Renato, până a nu se aventura în politică, a dus o dolce vita de sultan. Micile lui afaceri, cadou nesperat al sorții vitrege, îi permiteau. Dar el nu ar fi el dacă nu și-ar fi dorit și „blazon”. Dar și răzbunare - Filat, Plaha, Dodon... Redutabili adversari! Doar că cu mașinăria represivă rusească nu e de glumit. Reacția a fost disproporționată și brutală. Umilința la care a fost Renato supus împreună cu părinții nu poate fi uitată!

Dodon e cauza și consecința. A se întoarce spre el ar însemna o umilință la pătrat. Umilință dată propriei familii la care ține foarte mult. În plus, Renato nu e hapsân de putere și nici prost. Capcana Dodon nu este pentru el. Dar mai știi...”, a conchis Ion Sturza.

De menționat că Renato Usatîi nu a decis, deocamdată, pe cine va sprijini în turul II al alegerilor prezidențiale, după ce duminică a fost votat de peste 200 de mii de moldoveni. Primarul de Bălți va susține pe cel care îi va garanta că primul decret semnat va fi dizolvarea actualului Parlament. În acest sens, liderul „Partidului Nostru” urmează să aibă astăzi o întrevedere cu Maia Sandu.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
07.05.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cine trage dintre no...

03.05.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu ne deprindem, ...

29.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Avatarul Partidului Șor

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md