08:12:43 27.04.2024
Stiri

L-a SUNAT Igor Dodon pe Renato Usatîi? „Ei deja mă LAUDĂ... Văd că tac în păpușoi. Electoratul care m-a susținut îl vrea pe Dodon la PUȘCĂRIE”

Actualitate 03.11.2020 16:20 Vizualizări2840 Autor: Ziarul National
L-a SUNAT Igor Dodon pe Renato Usatîi? „Ei deja mă LAUDĂ... Văd că tac în păpușoi. Electoratul care m-a susținut îl vrea pe Dodon la PUȘCĂRIE”


Liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, care la prezidențiale a acumulat circa 17% din voturi, nu crede că va fi sunat de Igor Dodon, la fel cum s-a întâmplat în 2016, în vederea solicitării sprijinului acestuia pentru turul II de scrutin. De data aceasta, precizează Usatîi, electoratul său îl vrea pe Dodon la pușcărie, dar nu la conducerea R. Moldova.

„Cum să mă contacteze Dodon? Ei, din câte văd eu, încearcă să mă contacteze prin Facebook. Ei deja mă laudă. Mama mi-a zis că, pentru prima dată în viață, deja de două zile NTV-ul lui Dodon mă laudă. Că Usatîi a obținut un scor foarte important, nu mă mai numesc bandit, nu mai vorbesc despre toată mizeria folosită contra mea în ultima perioadă. Văd că tac în păpușoi. Dodon le spunea la ai săi ca și băbuța de la Etulia cu ouăle (că va câștiga din primul tur prezidențialele n.r.)”, a râs Usatîi.

Citește și: Usatîi vrea GARANȚII de la Maia Sandu că Parlamentul va fi dizolvat. „Juriștii PAS trebuie să prezinte soluții cum va fi dizolvat Parlamentul. Dacă R. Moldova scapă de KULIOK, avem nevoie de alt Legislativ”

Primarul de Bălți a lăsat să se înțeleagă cu nu mai există șansă de împăcare cu Dodon.

„Dodon poate să mă sune acum doar prin intermediul unui avocat, ca să avem o confruntare la Procuratura Generală. Dodon să fie interogat și tras la răspundere penală. Eu am spus și vă spun și acum că nu sunt fanul Maiei Sandu, dar dacă vorbim despre corupție și despre kulioace... Eu tot timpul când atacam un concurent o făceam în baza unor probe sau informații în care eram sigur că-s veridice. Dar Dodon cu kulioace, cu toate istoriile lui, cu judecători care l-au slujit pe Plahotniuc în buzunar, cu trollii lui Plahotniuc... Despre ce vorbim noi? Igor Dodon nu poate veni cu un mesaj pentru electoratul meu. Electoratul care m-a susținut îl vede pe el la pușcărie. Pentru asta oamenii au votat”, a precizat Usatîi.

Deocamdată, Usatîi nu a decis dacă o sprijină pe Maia Sandu în turul II. Acesta vrea garanții de la lidera PAS că primul decret în calitate de președinte va viza dizolvarea actualului Legislativ. Usatîi a mai adăugat că, în câteva zile, juriștii PAS urmează să-i prezinte un plan cu acțiuni concrete privind provocarea alegerilor parlamentare anticipate.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md