07:22:37 26.04.2024
Stiri

Andrei Năstase și Platforma DA anunță sprijinul „SINCER” și „NECONDIȚIONAT” pentru Maia Sandu în al doilea tur al scrutinului prezidențial

Actualitate 02.11.2020 13:00 Vizualizări1432 Autor: Ziarul National
Andrei Năstase și Platforma DA anunță sprijinul „SINCER” și „NECONDIȚIONAT” pentru Maia Sandu în al doilea tur al scrutinului prezidențial


Platforma Demnitate și Adevăr și liderul acesteia, Andrei Năstase, își anunță sprijinul pentru candidatul proeuropean, Maia Sandu, în cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale care va avea loc pe 15 noiembrie.

„Reiterăm că sprijinul nostru sincer este necondiționat și conform interesului național pe care-l îmbrățișăm. Ne așteptăm astfel ca viitorul președinte să răspundă exigențelor puse de cetățenii cu opțiuni clar proeuropene și naționale din Republica Moldova, dar și din larga diasporă pe care o avem în străinătate”, a declarat Năstase astăzi, într-o conferință de presă.

Liderul Platformei DA a mulțumit colegilor pentru munca pe care au depus-o în această campanie.

„Din numele meu și al colegilor mei, vreau să vă transmit că vom fi alături de voi și de organizațiile teritoriale ale Platformei DA pentru ca să reclădim valorile în care credem cu putere. Anunțăm pe această cale că ne vom concentra chiar de azi, după 1 tur, pe acțiuni de construcție democratică și politică a partidului, dar și pe sporirea performanțelor fracțiunii parlamentare și a aleșilor locali ai Platformei Demnitate și Adevăr, așteptate de cetățeni”, a mai spus Andrei Năstase.

Menționăm că, în cadrul scrutinului prezidențial din 1 noiembrie, Andrei Năstase a fost votat de către 43 925 de cetățeni sau 3,26% din numărul total de voturi exprimate.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md