07:02:53 27.04.2024
Stiri

VIDEO // Octavian Țîcu: „Rog cetățenii să iasă masiv la vot, pentru că este un moment în care să ne arătăm loialitatea față de statul ROMÂN și față de toate investițiile pe care le-a făcut în R. Moldova. Viitorul nostru este cu România”

Actualitate 01.11.2020 10:02 Vizualizări1189 Autor: Ziarul National
VIDEO // Octavian Țîcu: „Rog cetățenii să iasă masiv la vot, pentru că este un moment în care să ne arătăm loialitatea față de statul ROMÂN și față de toate investițiile pe care le-a făcut în R. Moldova. Viitorul nostru este cu România”


Candidatul PUN la alegerile prezidențiale, Octavian Țîcu, susține că a votat pentru reîntregirea cu România, pentru un viitor alături de „frații noștri de peste Prut și de aliații euroatlantici”.

„Am venit alături de soție și fiul meu pentru a da un semnal pentru schimbare. Am votat pentru un viitor alături de România, de aliații NATO, pentru un stat prosper, sigur și bazat pe bunăstare. Este ceea în ce am crezut noi dintotdeauna și ceea pentru ce vom lupta”, a declarat Țîcu la secția de vot.

Candidatul a solicitat cetățenilor să nu se lase provocați de „actualul regim și de Kremlin”.

„Am văzut mai multe provocări la secțiile de votare deschise pentru cetățenii din stânga Nistrului. Să nu ne lăsăm provocați, pentru a da motive lui Dodon, regimului, Kremlinului, să spună că asta este fața noastră. Trebuie să fim vigilenți, să acționăm cu fermitate. Regimul își dă seama că pierde alegerile și nu va exista o alternativă pentru acoliții Kremlinului. Suntem puternici, capabili să ne mobilizăm și să dăm dovadă de superioritate în această bătălie geopolitică.

Aceste alegeri sunt o luptă politică între Est și Vest și astăzi putem demonstra că opțiunea noastră este pentru reîntregirea cu România, UE și aliații nordatlantici. Tinerii pot face astăzi diferența ieșind la vot. Îndemn chișinăuenii să vină masiv la vot, pentru că fiecare al patrulea vot este din Chișinău. Rog oamenii de la sate să facă un efort și să vină la secții, rog și diaspora să aibă determinarea și să facă diferența la secțiile de votare. Rog cetățenii să iasă la vot, pentru că este un moment în care să ne arătăm loialitatea față de statul român și față de toate investițiile pe care le-a făcut, pentru că viitorul nostru este acolo”, a punctat Octavian Țîcu.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md