00:56:30 27.04.2024
Stiri

Adrian Dupu: „Încă patru ani cu Dodon vor îndepărta foarte mult R. Moldova de aspirațiile sale europene. Toate acțiunile Igor Dodon și guvernul condus au demonstrat că a fost și este un vasal al Rusiei”

Actualitate 30.10.2020 07:31 Vizualizări2348 Autor: Ziarul National
Adrian Dupu: „Încă patru ani cu Dodon vor îndepărta foarte mult R. Moldova de aspirațiile sale europene. Toate acțiunile Igor Dodon și guvernul condus au demonstrat că a fost și este un vasal al Rusiei”


Preşedintele PNL Diaspora - R. Moldova, Adrian Dupu, consideră că alegerile de pe 1 noiembrie din R. Moldova ar putea fi fraudate, prin scenariul aplicat și în 2016, adică aducerea organizată a alegătorilor la vot.

„Sunt tot felul de încercări de a organiza oameni din Transnistria la cele 42 de secții special amenajate pentru ei. Avem experiența de acum 4 ani, când zeci de mii de transnistreni au fost cărați cu autobuzele în R. Moldova se voteze. Se încearcă același scenariu de acum. Sunt foarte multe motive de îngrijorare și sunt semnale care ne dau de gândit că se încearcă vicierea dorinței populației”, a spus Adrian Dupu într-un interviu pentru PS News, transmite Deschide.md.

Cu toate acestea, candidatul independent și susținut de PSRM, Igor Dodon, care în majoritatea sondajelor este poziționat în fruntea clasamentului, ar putea fi bătut de un candidat proeuropean, însă este greu de prevăzut de care dintre aceștia, așa cum sunt patru.

Dupu consideră că „încă 4 ani cu Dodon - președinte, vor îndepărta foarte mult R. Moldova de aspirațiile sale europene”, deoarece „toate acțiunile de până acum ale lui Igor Dodon și guvernul condus de el nu au demonstrat altceva decât că a fost și este un vasal al Rusiei”.Preşedintele PNL Diaspora - R. Moldova a mai menționat că își dorește pentru R.Moldova un președinte care să o ducă spre valorile europene și să o dezvolte după un model european.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md