06:37:51 26.04.2024
Stiri

VIDEO // Dodon s-a dat de gol. O filmare făcută de șeful statului ar DEMONSTRA implicarea desantului de zeci de polit-tehniologi din Rusia, inclusiv agenți FSB și SVR sub acoperire, în campania electorală

Actualitate 30.10.2020 11:25 Vizualizări4012 Autor: Ziarul National
VIDEO // Dodon s-a dat de gol. O filmare făcută de șeful statului ar DEMONSTRA implicarea desantului de zeci de polit-tehniologi din Rusia, inclusiv agenți FSB și SVR sub acoperire, în campania electorală Captură


Candidatul „independent” la alegerile prezidențiale, Igor Dodon, s-a jurat că pretinsele sale legături cu serviciile secrete rusești, dar și implicarea a zeci de polit-tehnologi din Federația Rusă, inclusiv agenți FSB și SVR, în campania sa electorală, care au fost scoase în vileag de investigația „Dossier” și RISE, ar fi un „fake gras”. Mai mult, acesta a spus recent că habar nu are ce căuta Yuri Gudilin la balconul PSRM, atunci când dânsul ieșea din sediul formațiunii.

Citește și: Dodon spune că nu este KREMLINOVICI și habar nu ar avea cine e Olga Grak și desantul de agenți FSB și SVR, condusă de Yuri Gudilin. Ultimul a fost surprins la balconul sediului PSRM, în momentul în care Dodon ieșea din clădire

Într-un nou episod al investigației „Kremlinovici”, reporterii de la RISE l-au dat de gol pe Igor Dodon. Aceștia au prezentat un video filmat chiar de șeful statului în anul trecut, atunci când la staff-ul PSRM era sărbătorită victoria lui Ion Ceban la alegerile de la Primăria Chișinău. Dodon i-a filmat inclusiv pe polit-tehnologii implicați în campania lui Ceban și care acum, de asemenea, s-ar regăsi în staff-ul său. În imagini apare și Gudilin.

CITIȚI și INVESTIGAȚIE // Lacheii serviciilor secrete rusești din R. Moldova: Igor Dodon își coordonează până și discursurile cu Moscova

Dodon mințea recent că PSRM și el nu au apelat niciodată la consultanți străini, deși imaginile făcute chiar de el demonstrează contrariul. „Nici într-o campanie electorală nu am apelat la consultanți străini. Dar știm că oponenții noștri fac asta. Știm. Și volumul mijloacelor bănești care s-au îndreptat în acest scop. Campania noastră e onesta și curată”, a declarat Dodon zilele trecute, în cadrul unei emisiuni de la N4.

CITIȚI și Nicolae Negru, despre investigația Dossier și Rise: „Avem DOVADA că Dodon este un INFORMATOR al serviciilor secrete ruse, iar politica externă „echilibrată” este ghidată de Kremlin, în interesul Rusiei. CEC ar trebui să-l EXCLUDĂ din cursă”

Întrebat ce căuta Yuri Gudilin la balconul PSRM, atunci când dânsul ieșea din sediul formațiunii, Dodon a spus: „La sediul PSRM vine foarte multă lume. Pe mine nu mă interesează ce ruși sau americani sunt în Chișinău. În campania mea nu sunt implicați polit-tehnologi din Est sau din Vest. Dar pot să vă demonstrez, inclusiv documental, că la oponenții mei este implicat factorul extern. Cei care fac insinuări la adresa mea să se uite în bârna din ochiul lor”.

De menționat că portalul deschide.md a scris că Igor Dodon ar fi consiliat în această campanie de zeci de agenți ai serviciilor secrete rusești, dintre care majoritatea a făcut parte și din echipa lui Ion Ceban la alegerile locale din toamna anului trecut. În investigație se arată că echipa parașurată din Moscova ca să-l ajute pe Dodon să mai obțină un mandat de șef al statului este divizată în trei părți:

Echipa de comunicare, PR, jurisprudență și propagandă – condusă de Olga Grak.

Echipa de politologi, psihologi, sociologi și ideologi - condusă de Leonind Gonin.

Echipa de „forță”, un desant de agenți FSB și SVR, mulți dintre ei sub acoperire, cu nume false - condusă de Yuri Gudilin.

Citește și: Igor Dodon mai primește o LOVITURĂ înainte de alegeri. Acesta ar fi folosit porecla „KREMLINOVICI” și în discuțiile cu „LAVRENTI”

Aceeași sursă susține că „centrul operativ al desantului rusesc” se află pe Serghei Lazo nr.25 din Chișinău, exact în sediul oficial al Partidului Socialiștilor, unde e și staff-ul electoral al lui Igor Dodon. „Ședințele comune se fac chiar în biroul de la partid al lui Igor Dodon, dar și în sala de ședințe a partidului, de unde periodic vedem poze de grup cu membrii PSRM – majoritatea executori orbi ale tehnologiilor speciale electorale realizate de serviciile secrete rusești în spațiul CSI”, scrie deschide.md.

Citește și: DEZVĂLUIRI // Suma IMPRESIONANTĂ pe care Dodon ar cheltui-o pentru „POLIT-TEHNOLOGII” din Federația Rusă: „Este învățat cum să vorbească, cum să zâmbească... Ei pregătesc MINCINOȘI profesioniști...”

Renato Usatîi a confirmat informația respectivă, menționând că Igor Dodon ar plăti polit-tehnologii din Rusia cu 1,2 milioane de euro pe lună, echivalentul a 20,4 milioane de lei.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md