14:17:36 26.04.2024
Stiri

Andrian Candu este gata să-și depună MANDATUL de deputat. „Dodon încearcă să-și aranjeze o MAJORITATE, care să-i asigure susținere, inclusiv pentru scenariul în care PIERDE alegerile”

Actualitate 30.10.2020 16:40 Vizualizări4220 Autor: Ziarul National
Andrian Candu este gata să-și depună MANDATUL de deputat. „Dodon încearcă să-și aranjeze o MAJORITATE, care să-i asigure susținere, inclusiv pentru scenariul în care PIERDE alegerile”


Liderul Partidului „Pro Moldova”, Andrian Candu, care în ultimele zile a pierdut cinci deputați (Sergiu Sîrbu, Ruxanda Glavan, Grigore Repeșciuc, Eleonora Graur și Corneliu Padnevici) consideră că Igor Dodon se pregătește deja pentru scenariul potrivit căruia va pierde alegerile prezidențiale, iar din acest motiv ar încearca să-și „aranjeze o nouă majoritate parlamentară”, inclusiv cu votul foștilor săi colegi.

„În Parlament se fac tot felul de aranjamente și majorități. În timp ce noi ne-am concentrat pe alegerile prezidențiale, de parcă președintele ar fi tot, Dodon încearcă să-și tragă o majoritate care să-i asigure susținere, inclusiv pentru scenariul în care pierde alegerile. Fără să intru prea mult în detalii, inclusiv în privința mișcărilor care au loc, inclusiv nefericitele plecări de la „Pro Moldova”, despre care vom mai vorbi cu alte ocazii... Cu siguranță că multe lucruri se vor clarifica în viitorul apropiat, mai ales după turul II al prezidențialelor”, a declarat Candu într-un live pe Facebook.

Acesta a avut și un mesaj pentru deputații care urmează să participe la crearea acestei majorități, care e o varianță de rezervă pentru ca Dodon să se mențină la putere.

„Este bine să fim atenți, să nu rămânem fără țară. Fac apel la deputați, jocurile care se fac sunt urâte. Dincolo de toate, trebuie să dăm dovadă de onoare și demnitate în ceasul al 12-lea. Sunt pregătit să-mi depun mandatul numai să nu văd o majoritate clădită de Dodon, care acționează împotriva propriilor cetățeni”, a punctat Candu.

„Votați pe oricine numai nu pe Igor Dodon. Această năpastă - Igor Dodon - trebuie să plece!”, a conchis Andrian Candu.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md