14:24:39 26.04.2024
Stiri

Irina Rimes, apariție bizară pe Instagram. Fanii au reacționat imediat: „Nu te avantajează deloc!”

Actualitate 28.10.2020 19:28 Vizualizări2561 Autor: Ziarul National
Irina Rimes, apariție bizară pe Instagram. Fanii au reacționat imediat: „Nu te avantajează deloc!”


Irina Rimes este una dintre cele mai apreciate cântărețe de pe ambele maluri ale Prutului, iar de curând și-a surprins total fanii, întrucât a pozat într-o ipostază cu totul inedită.

Irina Rimes, care a făcut furori cu piesa „M-ai pierdut”, a făcut publică o fotografie în care apare îmbrăcată într-o pereche de bikini și într-un corset, însă fanii nu au fost încântați de apariția ei.

„Nu te avantajează deloc poziția.”, „Cred că nu mai înțeleg nimic din arta asta”, au fost câteva dintre comentarii, însă au existat și oameni care au complimentat-o: „Arăți fabulos!”, „Ești foarte sexy”, i-au scris unii dintre internauți, citați de profm.ro.

Irina Rimes, pe numele ei real Irina Rîmeș, s-a născut pe 22 august 1991, în localitatea Izvoare (raionul Florești, Moldova), este cântăreață și compozitoare din Republica Moldova, care în prezent activează și locuiește în București.

Irina Rimes a devenit cunoscută în Republica Moldova după ce a participat în 2012 la concursul Fabrica de staruri, unde a ajuns până în finală. Ulterior ea s-a mutat în România, unde a încercat să se afirme sub pseudonimul Irra, însă acest proiect nu a avut succes.

În 2016 și-a relansat cariera cu piesa „Visele”, care a ocupat locul 1 în clasamentele radio din România. Aceasta a fost urmată de alte hituri precum „Ce s-a întâmplat cu noi”, „Bolnavi amândoi” sau „Nu știi tu să fii bărbat”, ce au transformat-o pe Irina Rimes într-una dintre cele mai de succes cântărețe din România, cu peste 200 de milioane de vizualizări pe YouTube.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md