16:44:30 26.04.2024
Stiri

Maia Sandu: „Începe etapa cea mai MURDARĂ a acestei campanii electorale... O să auziți că sunt agent al extratereștrilor sau al masonilor sau că voi pune hotar pe Nistru...”

Actualitate 16.10.2020 09:59 Vizualizări3444 Autor: Ziarul National
Maia Sandu: „Începe etapa cea mai MURDARĂ a acestei campanii electorale... O să auziți că sunt agent al extratereștrilor sau al masonilor sau că voi pune hotar pe Nistru...” Captură


Candidatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) la funcția de președinte, Maia Sandu, anticipează un atac fără precedent la adresa sa din partea lui Igor Dodon. Fostul premier susține că deja au fost fabricate mai multe falsuri despre ea, care vor inunda spațiul public în următoarele zile și săptămâni.

Aflată în raionul Nisporeni, acolo unde urmează să aibă mai multe întâlniri electorale, Maia Sandu a vorbit despre strategia consultanților lui Dodon.

„Vreau să fac un anunț important. Oameni buni, cei 30 de mii de sirieni trăiesc. De ce vă spun asta? Pentru că în următoarele zile și săptămâni o să auziți cele mai neverosimile lucruri, cele mai deocheate falsuri despre mine. O să auziți sau auziți, probabil, faptul că se vor închide bisericile sau că mi-am schimbat orientarea sexuală, că sunt agent al extratereștrilor, al masonilor sau că voi pune hotar pe Nistru... Să știți că toate aceste minciuni vin de la consultanții lui Igor Dodon. Nu m-ar mira să aud că voi închide alimentarele, cimitirele sau Președinția.

Prieteni, începe etapa cea mai murdară a acestei campanii electorale. Eu zic să ne punem centurile de siguranță și să nu ne lăsăm prinși în capcanele mincinoase ale lui Igor Dodon și să mergem cu încredere spre victorie”, a spus Maia Sandu într-un live pe Facebook.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md