14:42:40 26.04.2024
Stiri

„Vom repara încă o trecere subterană”. Ilan Șor a felicitat chișinăuienii cu Ziua orașului

Actualitate 14.10.2020 11:55 Vizualizări1294 Autor: Ziarul National
„Vom repara încă o trecere subterană”. Ilan Șor a felicitat chișinăuienii cu Ziua orașului


Echipa lui Ilan Șor susține că va repara încă o trecere subterană în Chișinău. Anunțul a fost făcut de deputat în mesajul de felicitare cu ocazia Zilei orașului. El a menționat că Orheiul a devenit orașul său de suflet, dar Chișinăul va ocupa mereu un loc aparte în inima sa.

„Aceste oraș este mica mea lume. Aici am crescut, am mers la grădiniță și la școală, aici am absolvit universitatea și am început să fac afaceri. Mă leagă multe amintiri de acest oraș - plimbările cu tatăl meu în copilărie, primul serviciu, prima dragoste. Ceea ce nu se uită niciodată”, a povestit Ilan Șor într-o adresare video pe Facebook.

El a menționat că dorește să vadă din nou capitala curată și amenajată. Și este gata să contribuie reparând încă o trecere subterană. „Sunt nespus de bucuros că, în sfârșit, am obținut aprobarea de la primărie pentru reparația a încă unei treceri subterane. Este subterană de la Botanica, din preajma McDonalds. Promit că vom depune toate eforturile și sufletul, la fel cum am făcut-o la trecerea subterană din orășelul Aeroportului”, a declarat Ilan Șor.

Trecerea subterană din orășelul Aeroport a fost reconstruită de echipa lui Ilan Șor în primăvara anului 2019. Chișinăuienii o consideră cea mai modernă din oraș. Echipa lui Ilan Șor a depus multiple demersuri ca să obțină autorizația să repare și alte subterane de la Botanica, dar primea de fiecare dată refuz. Ilan Șor a comentat acest comportament drept „gelozie politică”.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md