08:08:25 26.04.2024
Stiri

VIDEO // Viorica Dumbrăveanu RECUNOAȘTE că doar Andrei Năstase a cerut amânarea alegerilor în circumscripția Hâncești, pentru a nu admite răspândirea COVID: „Timpul este singurul care măsoară vorbele sau acțiunile persoanelor publice”

Actualitate 10.10.2020 13:22 Vizualizări1892 Autor: Ziarul National
VIDEO // Viorica Dumbrăveanu RECUNOAȘTE că doar Andrei Năstase a cerut amânarea alegerilor în circumscripția Hâncești, pentru a nu admite răspândirea COVID: „Timpul este singurul care măsoară vorbele sau acțiunile persoanelor publice” jurnal.md


Ministra Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, recunoaște că doar liderul Platformei „DA”, Andrei Năstase, a sunat-o înainte de alegerile parlamentare noi din circumscripția Hâncești, care au avut loc pe 15 martie curent, și a solicitat amânarea scrutinului, pentru a nu admite răspândirea coronavirusului.

„Da, cu adevărat am fost apelată și am fost întrebată în contextul anulării scrutinului electoral. Deci, noi am menționat atunci ce măsuri s-au întreprins, nimeni nu a insistat pe anulare. Din punct de vedere al sănătăți publice, noi am spus care sunt rezultatele. Dacă vă aduceți aminte, noi nu am avut o distorsionare atunci a situației epidemiologice, anume din considerentul că s-au respectat întocmai toate recomandările”, a recunoscut Dumbrăveanu, în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la N4.

Și candidatul Platformei „DA” la funcția de președinte a comentat această situație.

„Timpul este singurul care măsoară cu exactitate vorbele sau acțiunile persoanelor publice. Fie că vorbim despre abordări și acțiuni discrete și responsabile în beneficiul oamenilor, fie că este vorba doar despre acțiuni strict electorale, așa cum fac toți ceilalți, acțiuni lipsite de conținut, dar compromise de oportunism, populism și falsă preocupare pentru viața oamenilor. Timpul și adevărul ne măsoară viața și întreaga activitate. Tuturor, fără nicio excepție”, a scris Năstase pe Facebook.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md