15:46:42 26.04.2024
Stiri

Reacție NERVOASĂ a lui Vladimir Putin în fața unui jurnalist: „Degeaba behăiți!”

Actualitate 10.10.2020 16:10 Vizualizări2234 Autor: Ziarul National
Reacție NERVOASĂ a lui Vladimir Putin în fața unui jurnalist: „Degeaba behăiți!”


Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a avut o reacție nervoasă la adresa unui jurnalist care a încercat să îi pună întrebări cu privire la familia sa. Liderul de la Kremlin i-a spus acestuia că „degeaba behăie” în contextul în care ziaristul a tușit cu subînțeles în timpul discuției, relatează Agerpres.

Întrebat despre una dintre fiicele sale în cadrul unui interviu acordat agenţiei oficiale de presă TASS, Putin - care nu a dorit să răspundă întrebare - l-a apostrofat pe Anton Vandenko atunci când acesta a tuşit, considerând că a făcut-o cu „subînţeles”: „Degeaba behăiţi!”, relatează postul de televiziune independent Dojd şi publicaţia Lenta.ru. Interviul este postat şi pe site-ul de internet al TASS.

Jurnalistul l-a întrebat pe Putin cine este persoana cu cea mai mare autoritate pentru nepoţii săi: „Ei sunt încă mici. Pe unul dintre ei, fiica mea a început deja să-l înveţe să înţeleagă ce înseamnă viaţa”, a răspuns Putin. Jurnalistul l-a întrebat despre care dintre cele două fiice ale preşedintelui este vorba, ştiindu-se că el are două fete, Maria şi Ekaterina, ţinute departe de ochii lumii după ce tatăl lor a devenit liderul țării în urmă cu 20 de ani.

„Ce contează?”, a replicat preşedintele rus, dând impresia că îşi păstrează calmul. În acel moment jurnalistul a exclamat „O!” şi a tuşit. „Degeaba behăiţi!”, l-a apostrofat imediat Putin. „Nu behăi, tuşesc!”, a spus ziaristul, impasibil la reacția președintelui rus. „Cu atât mai mult. Nu aveţi de ce tuşi. Nu trăiţi viaţa mea şi nu înţelegeţi ce înseamnă problemele de securitate. Când o persoană este departe de toate astea, nu le observă pur şi simplu”, a explicat preşedintele rus.

Preşedintele rus Vladimir Putin a făcut din viaţa sa personală şi a familiei sale secret de stat, iar atunci când presa încearcă să ridice măcar puţin vălul de pe acest mister, Putin este nemilos chiar şi cu ziariştii apropiaţi Kremlinului, potrivit mass-media ruse.

Fragmentul de interviu, ultima parte din proiectul special al TASS „20 de întrebări pentru Vladimir Putin”, a fost dat publicităţii în urmă cu două zile, la 7 octombrie, când şeful statului rus a împlinit 68 de ani.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md