00:53:51 27.04.2024
Stiri

Dodon, SOMAT să se testeze de URGENȚĂ la COVID-19, după ce un bodyguard de-al său ar fi fost confirmat pozitiv. Usatîi: „Înțeleg că el e oleacă kuliok, oleacă doctor, dar trebuie să-l oprim. E mare bătaie de joc să pui sănătatea oamenilor în pericol”

Actualitate 07.10.2020 09:15 Vizualizări1687 Autor: Ziarul National
Dodon, SOMAT să se testeze de URGENȚĂ la COVID-19, după ce un bodyguard de-al său ar fi fost confirmat pozitiv. Usatîi: „Înțeleg că el e oleacă kuliok, oleacă doctor, dar trebuie să-l oprim. E mare bătaie de joc să pui sănătatea oamenilor în pericol” Captură


Candidatul la funcția de președinte, Igor Dodon, este somat să se testeze de urgență la COVID – 19, după ce unul dintre angajații Serviciului Pază și Protecție de Stat (SPPS) din anturajul său ar fi fost confirmat pozitiv. În acest sens, liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, propune ca toți cei opt candidați înscriși în cursa electorală să se testeze periodic și, astfel. să nu pună în pericol viața alegătorilor.

Potrivit lui Usatîi, candidatul Dodon ar fi refuzat să facă testul la coronavirus, deoarece i-ar fi frică că va sta pe tușă 14 zile și nu va putea face campanie.

„Dodon refuză să se testeze, pentru că tratamentul împotriva COVID-19 durează aproximativ două săptămâni și trebuie să stea în carantină. Astfel, campania electorală în care el „oleacă muncește” se încheie. Cum ajung la Chișinău, o să scriu și o scrisoare oficială ca să-l punem pe nebun să meargă să facă testul. Înțeleg că el la noi e oleacă kuliok, oleacă doctor, oleacă președinte, oleacă agronom, dar trebuie să-l oprim, pentru că dacă într-adevăr e infectat și văd pe Facebook că se cuprinde și cu unul și cu altul, e cea mai mare bătaie de joc să pui sănătatea oamenilor în pericol”, a declarat ieri Usatîi, în cadrul unei întâlniri electorale cu localnicii din Ștefan Vodă.

De asemenea, Usatîi a precizat că bodyguardul l-ar fi informat pe Igor Dodon că este infectat cu temutul virus, însă dânsul a refuzat să facă testul.

„Îi este frică că testul va fi pozitiv și nu va mai putea participa la întâlnirile electorale pentru alegerile prezidențiale din 1 noiembrie”, este convins liderul „Partidului Nostru”.

„Igor Dodon și oamenii din echipa dânsului respectă strict toate măsurile de protecție. Există proceduri după care se apreciază necesitatea de a face test pentru COVID și în cazul în care această necesitate va interveni – Igor Dodon va face testul”, a declarat purtătoarea de cuvânt al candidatului Igor Dodon, Ludmila Muntean.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md