18:20:31 26.04.2024
Stiri

VIDEO // Candidatul „Partidului Nostru” la alegerile prezidențiale, Renato Usatîi, s-a lansat în campania electorală. Nr. 1 în buletinele de vot promite că va fi mereu doar "SERVITORUL poporului"

Actualitate 02.10.2020 14:06 Vizualizări1047 Autor: Ziarul National
VIDEO // Candidatul „Partidului Nostru” la alegerile prezidențiale, Renato Usatîi, s-a lansat în campania electorală. Nr. 1 în buletinele de vot promite că va fi mereu doar


„O dată la patru ani, poporul își alege viața pe care o va avea până la următoarele alegeri. Începe o lună importantă, în care poporul va trebui să decidă ce alege: viața pe care a avut-o până acum sau o viață nouă. Judecând după sărăcia în care trăiește sărmanul popor, alegerea este evidentă. Voi mi-ați cerut, eu v-am ascultat. Am decis să merg în aceste alegeri. Voi m-ați delegat – eu merg pentru voi, merg împotriva lor, împotriva hoților și bandiților”, a declarat astăzi candidatul „Partidului Nostru” la funcția de președinte, Renato Usatîi, în cadrul evenimentului de lansare în campania electorală.

Usatîi susține că niciodată nu a trădat: „Din 2014 ați reușit să mă cunoașteți. Ca și voi, am fost lovit, am fost trădat. Tot de către ei, cei care v-au lovit și pe voi. Au vrut să ne distrugă, au vrut să ne închidă gurile. Am stat însă grămăjoară, în corturi, în frig și în căldură. Dar nu v-am trădat. Nici voi nu m-ați trădat și vom rămâne împreună și de acum încolo”.

Candidatul promite că va rămâne alături de alegătorii săi și în calitate de președinte.

„Deoarece poporul m-a delegat, în această campanie voi fi lângă voi, lângă popor, în fiecare raion. Și tot printre voi o să rămân patru ani de președinție. Voi veți decide - eu voi acționa! Și politicienii de dreapta, și cei de stânga ne-au dezbinat până acum. Unde trebuie să mergem, ce limbă trebuie să vorbim. În timp ce noi, poporul, ne-am certat, ei au furat în liniște împreună. Ajunge! A venit timpul să facem schimbarea. A venit timpul să ne unim noi, poporul, să îi punem pe toți hoții la pușcărie și să începem o viață nouă”.

Renato Usatîi este convins că dânsul reprezintă "viitorul".

„Dacă ne uităm pe lista de candidați, alegerea va fi simplă: între trecut și viitor, între oameni care au furat până acum și oameni care v-au fost alături, între trădători și cei care nu v-au trădat. Cred în înțelepciunea poporului meu și de aceasta am venit în fața voastră. Eu voi fi mereu doar sluga voastră, slugă poporului meu și al nimănui altcuiva”, a conchis Usatîi, care va fi nr. 1 în buletinele de vot.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md