03:58:39 26.04.2024
Stiri

Maia Sandu și-a lansat candidatura în alegerile prezidențiale: „Un stat prost condus este o boală. Noi cu Dvs. avem medicamentul”; Constantin Cheianu: „Unul dintre puținii politicieni cu adevărat integri”

Actualitate 02.10.2020 14:09 Vizualizări1448 Autor: Ziarul National
Maia Sandu și-a lansat candidatura în alegerile prezidențiale: „Un stat prost condus este o boală. Noi cu Dvs. avem medicamentul”; Constantin Cheianu: „Unul dintre puținii politicieni cu adevărat integri”


Alegerile prezidențiale din acest an sunt „poate cele mai importante” de la declararea independenței R. Moldova, susține lidera Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu, care și-a lansat astăzi candidatura pentru scrutinul din 1 noiembrie.

„R. Moldova împlinește 30 de ani la anul și avem nevoie de un președinte care să pună republica pe calea cea dreaptă, nu de unul care ne ține în mocirlă. Avem nevoie de un președinte care să ne redea speranța în ziua de mâine. Vrem să sărbătorim 30 de ani de Independență cu familii fericite, să avem o sărbătoare adevărată, nu sărăcie, hoție și boală. Moldova merită să pășească cu încredere în următorii 30 de ani”, a declarat Maia Sandu, adăugând că „vine vremea oamenilor buni”, de altfel acesta fiind sloganul de campanie al președintei PAS.

Maia Sandu s-a declarat convinsă că „putem impune respect, cinste, competență și bunăstare” de la vârful statului și până la cel mai nou angajat pe tot teritoriul R. Moldova.

Ea a întrebat cetățenii dacă se simt „bine conduși” după patru ani de mandat al actualului șef al statului și după șase luni de criză sanitară, amintind că „am fost patru milioane”, dar riscăm să rămânem „sub două milioane”, dacă nu vom avea curaj să spunem: „Destul!”.

„R. Moldova nu-și mai permite nici improvizație, nici corupție. Ele ne aduc lacrimi, ele ne costă vieți. Un stat prost condus este o boală. Dar noi cu dumneavoastră avem medicamentul. Acesta este votul nostru, este vocea noastră care se aude tot mai răspicat în case, pe străzi, în sate și în orașe. Și această voce spune: DESTUL! După patru ani de circ și șase luni de criză sanitară, vă întreb, oameni buni, un singur lucru: suntem noi mulțumiți de cum suntem conduși? Trăim noi mai bine sau mai rău din cauza celor care ne conduc? Nu a venit oare vremea schimbării adevărate? Chiar mai e nevoie de încă și încă o generație de sacrificiu? Am fost patru milioane, am rămas sub trei, vom rămâne sub două, mai săraci și mai bolnavi, dacă nu vom avea curajul să spunem DESTUL, să spunem că vremea hoților a trecut, că este vremea noastră. Este vremea oamenilor buni! (...) Vă spun cu toată sinceritatea și cu mâna pe inimă: eu nu sunt perfectă, eu știu că nu sunt perfectă, dar mie îmi pasă și știu că și Dvs. vă pasă”, a declarat lidera PAS la evenimentul de lansare a candidaturii sale în alegeri.

Igor Grosu, prim-vicepreședintele PAS, a afirmat că Maia Sandu va fi „un președinte care va seta un altfel de coportament și va stimula oamenii buni din instituții”, reprezentând „nevoia de schimbare”, necesară R. Moldova.

Candidatura Maiei Sandu la prezidențiale este susținută și de scriitorul și cunoscutul om de televiziune Constantin Cheianu.

„Mi se întâmplă pentru prima dată să văd un politician care, pe lângă faptul că are mare curaj, este un adevărat patriot, este o vorbitoare excelentă a limbii române, a limbii engleze, iar mai presus de orice - pentru că dă dovadă de o calificare intelectuală și profesională remarcabilă. Este unul dintre foarte puținii politicieni pe care i-am avut în acești 30 de ani cu adevărat integri și cu adevărat incoruptibili”, a declarat Constantin Cheianu.

Maia Sandu va fi a șasea în buletinele de vot de la scrutinul din 1 noiembrie curent.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md