07:53:33 26.04.2024
Stiri

VIDEO // Rețineri cu împușcături la frontiera moldo-română: „Din Transnistria mi-o dăruit pistolul... cum... l-am găsit”

Actualitate 04.09.2020 13:02 Vizualizări1196 Autor: Ziarul National
VIDEO // Rețineri cu împușcături la frontiera moldo-română: „Din Transnistria mi-o dăruit pistolul... cum... l-am găsit”


O operațiune comună a polițiștilor de frontieră din R. Moldova și România a dus la destructurarea unei grupări criminale specializate în contrabanda cu țigări.

Polițiștii de pe ambele maluri ale Prutului, de la Sectorul Poliției de Frontieră Leușeni-1 și Sectorul Poliţiei de Frontieră Huşi, au reținut joi trei bărbați cu vârste între 21 și 46 de ani, toți cetățeni ai R. Moldova.

Urmare a schimbului de informații operative, inițial au fost reținuți în flagrant delict doi cetățeni moldoveni. Pe partea română a fost depistată o persoană, având asupra sa 4 650 de pachete de țigări Ashima, iar cel de-al doilea cetățean, un tânăr de 21 de ani, a fost reținut pe partea moldovenească.

Ulterior, în timpul căutărilor de frontieră pe direcția localității Cotul Morii din raionul Hâncești, polițiștii de frontieră au identificat cea de-a treia persoană, un moldovean de 46 de ani. În acest caz a fost folosită arma din dotare, deoarece bărbatul a încercat să fugă, ignorând somațiile angajațiilor Poliției de Frontieră.



Insul avea o armă de foc încărcată, pentru care nu a putut prezenta actele necesare. „Din Transnistria mi l-o dăruit.... cum... l-am găsit”, s-a bâlbâit bărbatul referitor la pistolul pe care îl avea la el.

Oamenii legii au stabilit că acest ins are antecedente penale, după ce timp de 12 ani și-a ispășit pedeapsa pentru săvârșirea mai multor infracțiuni.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md