02:28:54 27.04.2024
Stiri

VIDEO // Detalii despre petrecerea organizată pe timp de PANDEMIE, oferite de către un participant la NUNTA fiului premierului Chicu: Câte persoane au fost în total și cine nu ar fi venit la masa PREMIERULUI. „Ion Chicu s-a enervat și...”

Actualitate 03.09.2020 15:21 Vizualizări4906 Autor: Ziarul National
VIDEO // Detalii despre petrecerea organizată pe timp de PANDEMIE, oferite de către un participant la NUNTA fiului premierului Chicu: Câte persoane au fost în total și cine nu ar fi venit la masa PREMIERULUI. „Ion Chicu s-a enervat și...” Captură privesc.eu


Vornicei, muzică de nuntă și colaci pentru socrul mare, Ion Chicu, dar și pancarte pe care scria: „Acesta nu-i protest, asta-i masă de sărbătoare” sau „Socru mare, prim-ministru mic”.

Reprezentanții PAS Youth (organizația de tineret a formațiunii conduse de Maia Sandu n.r.) au venit astăzi cu colaci în fața Guvernului. Cei prezenți susțin că nunta organizată de familia lui Ion Chicu în plină pandemie este o batjocură față de oameni. De asemenea, un participant la nunta fiului premierului Chicu a povestit câți oameni ar fi fost la petrecere și cum a reacționat premierul când a văzut jurnaliștii în preajma localului.

Deputatul Radu Marian a explicat de ce, alături de colegii săi, a organizat acest flashmob în fața Guvernului.

„Nunta organizată de Chicu a devenit o batjocură față de oameni. De ce oamenii au fost indignați și furioși din cauza nunții organizate de Chicu? Pentru că nunțile sunt interzise pentru restul cetățenilor, iar Chicu a organizat nunta feciorului său, sfidând decizia Comisiei Naționale Extraordinare pentru Sănătate Publică, pe care o conduce. Oamenii au fost furioși pentru că Ion Chicu a vrut să ascundă acest eveniment și a folosit ofițerii SPPS pentru a asigura paza localului. Angajații SPPS au blocat drumurile publice. Ulterior, Chicu a mințit toată republica spunând că acei oameni erau din paza localului unde a avut loc nunta. Oamenii sunt furioși pentru că Ion Chicu a tăcut patru zile, pentru ca mai apoi să spună că nu a fost nuntă”, a spus deputatul Marian.

Legislatorul susține că a fost contactat de o persoană care ar fi participat la nunta fiului lui Ion Chicu. Persoana respectivă i-ar fi povestit câți oameni au participat la petrecerea, care s-a încheiat spre dimineață.

Citește și: „Cine vei fi tu după asta?” Chicu RECUNOAȘTE organizarea chefului cu ocazia CĂSĂTORIEI fiului său, însă spune că nu ar fi fost o NUNTĂ pe timp de pandemie: „Nu s-a încălcat nimic...”. Ce spune de implicarea SPPS în organizarea evenimentului privat

„Am să vă citesc un mesaj primit de la o persoană care a fost la acea nuntă, pentru ca să înțelegem dacă a fost, totuși, nuntă sau nu:

Citește și: DOC // Angajații Serviciului Protecție și Pază de Stat, implicați în asigurarea securității la nunta premierului Chicu: Un deputat cere explicații de la administrația instituției

„La nuntă au fost opt mese, câte opt persoane la fiecare masă. La masa domnului premier au fost șase persoane. Două persoane nu au venit, presupunem că a fost vorba de Igor și Galina Dodon. A mai fost mirele și mireasa, un fotograf, doi cameramani, DJ, un prezentator, o prezentatoare, persoane din pază și mai mulți chelneri. Pe la 9.30, atunci când a avut loc dansul mirilor, pe care toată țara l-a văzut... Domnul premier s-a enervat și i-a grăbit pe organizatori să încheie până la 23.00. De la 23.00 au rămas tinerii, care s-au distrat până la 2.30 dimineața”.

Vreau să-l întreb pe domnul Chicu dacă aceasta a fost nuntă sau nu. Cu toții știm răspunsul, dar el a decis să mintă o țară întreagă. El a mințit când au spus că doar mătușile și unchii au fost la nuntă. Eu știu oameni care au fost la nuntă și pot să va garantez că acolo nu erau doar unchii și mătușile tinerilor”, a adăugat Radu Marian.

CITIȚI și VIDEO // Primele imagini de la NUNTA care ar fi fost organizată în plină PANDEMIE de socrul mare Ion Chicu. „Imaginați-vă, faci o mare petrecere seara, iar peste trei zile oaspeții tăi stau la „Toma Ciorbă”. Cine vei fi tu după asta?”

În opinia acestuia, oamenii mai sunt furioși pentru că nunta și minciunile care ar fi fost spuse de premier au umplut paharul.

„După ce nu ați făcut nimic de când sunteți la guvernare, după ce ați dus R. Moldova pe primul loc la numărul de cazuri de COVID – 19 raportat la populație, după ce ați luat mită cu kuliokul și ați izolat republica asta, oamenii nu credeau că puteți coborî mai jos. Oamenilor le-a crăpat răbdarea. Ați transformat nunta într-un simbol al aroganței și lipsei de respect față de oameni.

CITIȚI și Premierul Chicu, nuntă pe timp de pandemie, la o vinărie: Este socru mare! „Capacitățile sistemului medical al R. Moldova de a interna noi pacienți cu COVID sunt la limită”

Avem peste 1 000 de decese de COVID. De două luni suntem pe primul loc în Europa la numărul de infectări. Ceea ce se s-a întâmplat în această pandemie sunt acte criminale de incompetență. Vom face tot posibilul ca toți care se fac vinovați de acest dezastru să răspundă. Sper că Ion Chicu s-a distrat bine la nuntă, deoarece la alegerile prezidențiale o să-l dăm jos pe Dodon și o să punem oamenii buni în capul mesei”, a conchis deputatul.

Citește și: FOTO // Mirii Ștefan Chicu și Ina Pascaru, care și-au organizat nunta pe timp de pandemie, ajutați de premierul R. Moldova, deși oficialul a INTERZIS petrecerile

De menționat că, pe 28 august curent, la o vinărie din R. Moldova a fost organizată nunta fiului premierului Ion Chicu. La patru zile distanță, oficialul a recunoscut că a avut loc o petrecere, dar a precizat că a fost doar „o masă de sărbătoare”.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md