03:18:33 27.04.2024
Stiri

IMPORTANT! Mai multe rute de TROLEIBUZ, AUTOBUZ și MICROBUZ din Chișinău își SCHIMBĂ itinerarele până la finele lunii august

Actualitate 20.08.2020 13:32 Vizualizări1107 Autor: Ziarul National
IMPORTANT! Mai multe rute de TROLEIBUZ, AUTOBUZ și MICROBUZ din Chișinău își SCHIMBĂ itinerarele până la finele lunii august


Traficul rutier pe strada Constantin Tănase și bulevardul Grigore Vieru, pe tronsonul cuprins între str. Alexandr Pușkin și str. Ierusalim, va fi suspendat în peruiada 20 - 29 august curent.

Potrivit Primăriei municipiului Chișinău, aici vor fi executate lucrări de reabilitare a rețelelor de canalizare.

Astfel, până aproape de finele lunii august, circulația transportului public va fi reorganizată și implică schimbări de itinerar pentru nouă rute de troleibuz și trei de microbuz:

Itinerarul rutelor de troleibuz nr.7 și nr.10 se scurtează: până la str. Albișoara, stația „Circul”.

Itinerarul rutelor de troleibuz nr. 12 și nr. 25 se modifică după cum urmează: de pe str. Mitropolit G. Bănulescu - Bodoni pe str. București, str. A. Șciusev, str. Mihai Viteazul, str. Petricani, Calea Orheiului și în continuare pe traseele stabilite.

Itinerarul rutei de troleibuz nr. 24 se modifică după cum urmează: de pe str. A. Pușkin pe str. București, str. A. Șciusev, str. Mihai Viteazul, str. Petricani, Calea Orheiului, bd. Renașterii Naționale, str. Bogdan Voievod, str. Alecu Russo și în continuare pe traseul stabilit.

Itinerarul rutelor de troleibuz nr. 16 și nr. 32 se modifică după cum urmează: de pe str. A. Pușkin pe str. Ierusalim, bd. Grigore Vieru și în continuare pe traseele stabilite.

Itinerarul rutelor de autobuz nr. 5 și nr. 26 se modifică după cum urmează: de pe str. A. Pușkin pe str. Ierusalim, bd. Grigore Vieru și în continuare pe traseele stabilite.

Itinerarul rutelor de microbuz nr. 116, nr. 138 și nr. 162 se modifică după cum urmează: de pe str. A. Pușkin pe str. Ierusalim, bd. Grigore Vieru și în continuare pe traseele stabilite.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md