22:56:17 07.05.2024
Stiri

VIDEO, UPDATE // Tikhanovskaya îi îndeamnă pe belaruși să NU mai iasă în stradă / Svetlana Tihanovskaya RENUNȚĂ la luptă? Speriată, aceasta a transmis un MESAJ din Lituania: „Știu că mulți mă vor înțelege, unii mă vor judeca, alții mă vor urî”

Actualitate 11.08.2020 14:58 Vizualizări2312 Autor: Ziarul National
VIDEO, UPDATE // Tikhanovskaya îi îndeamnă pe belaruși să NU mai iasă în stradă / Svetlana Tihanovskaya RENUNȚĂ la luptă? Speriată, aceasta a transmis un MESAJ din Lituania: „Știu că mulți mă vor înțelege, unii mă vor judeca, alții mă vor urî”


UPDATE // Svetlana Tikhanovskaya, care ar fi părăsit Republica Belarus, a înregistrat un nou video, în care îi îndeamnă pe susținătorii săi să nu mai iasă la proteste împotriva lui Lukașenko.

„Eu, Svetlana Tikhanovskaya, vă mulțumesc pentru participarea la alegeri. Oamenii din Belarus au ales. Cu recunoștință și căldură, mă adresez către toți cetățenii care m-au susținut tot timpul. Belaruși, vă îndemn să respectați legea. Nu vreau sânge și violență. Vă rog să nu vă confruntați cu poliția, să nu ieșiți în piață, ca să nu vă puneți viețile în pericol. Aveți grijă de voi și de cei dragi”, a spus aceasta.



Svetlana Tihanovskaya, care a părăsit noaptea trecută Republica Belarus, a transmis un mesaj video susținătorilor săi, care au ieșit în stradă pentru a contesta victoria lui Alexandr Lukașenko la alegerile prezidențiale de săptămâna trecută.

Refugiată în Lituania, aceasta a transmis un mesaj video, prin care anunță că cedează. Femeia pare speriată.

Citește și: Noi proteste la Minsk și încă un MORT. Svetlana Tihanovskaia, rivala lui Lukașenko, este de negăsit. Autoritățile au tăiat internetul

„Am crezut că pot rezista la tot. Dar, probabil, după ce se întâmplă în ultimele zile, cred că am rămas aceeași femeie slabă. Am luat o decizie grea pentru mine, fără a fi influențată de nimeni. Știu că mulți mă vor înțelege, unii mă vor judeca, alții mă vor urî. Dar, să nu dea Domnul să fii nevoit să faci alegerile pe care trebuie să le fac eu. Oameni buni, aveți grijă de voi, nicio viață de om nu merită ce se întâmplă, copiii sunt cel mai important aspect din viața noastră”, spune Tihanovskaya în mesajul său.

Potrivit datelor oficiale, Svetlana Tihanovskaya ar fi acumulat circa 10% la alegerile de duminică, în timp ce Alexandr Lukașenko a câștigat al șaselea mandat de președinte cu peste 80%. Inițial, Tihanovskaya nu a recunoscut rezultatele alegerilor, afirmând că deține probe privind falsificarea masivă a acestora.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
07.05.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cine trage dintre no...

03.05.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu ne deprindem, ...

29.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Avatarul Partidului Șor

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md