19:47:14 26.04.2024
Stiri

Igor Dodon vorbește despre AMÂNAREA alegerilor prezidențiale din toamnă. Maia Sandu: „Nici să nu te gândești la asta, Dodon! Am scăpat noi de unul care a anulat alegeri, vom scăpa şi de tine”

Actualitate 25.07.2020 13:48 Vizualizări3003 Autor: Ziarul National
Igor Dodon vorbește despre AMÂNAREA alegerilor prezidențiale din toamnă. Maia Sandu: „Nici să nu te gândești la asta, Dodon! Am scăpat noi de unul care a anulat alegeri, vom scăpa şi de tine”


Situația epidemiologică ar putea da peste cap alegerile prezidențiale planificate să aibă loc în această toamnă, pe 1 noiembrie, susține președintele Igor Dodon.

„Eu îmi doresc ca alegerile să aibă loc în toamnă, așa cum e planificat pe 1 noiembrie, dar evident, dacă noi o să avem o situație epidemiologică ce nu ne va permite, atunci trebuie să ne convocăm în Parlament și să luăm o decizie de compromis - să aprobăm decizia de stare excepțională, care presupune ca alegerile se amână”, a declarat Igor Dodon ieri-seară în cadrul întâlnirii sale cu jurnaliștii de la Reședința de stat de la Condrița.

„Nici să nu te gândești la asta, Dodon!”, îi transmite lidera Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu, care și-a anunțat deja candidatura la alegerile prezidențiale din toamnă.

CITIȚI și Dodon, ATAC FRONTAL la adresa SUA: „Îl țin pe Plahotniuc la păstrare acolo, îl pregătesc pentru alegerile prezidențiale, pentru ca să bată în actualul președinte”

Maia Sandu îl acuză pe șeful statului că „se ține cu dinții de putere”, fiindcă „își va pierde libertatea” dacă va pierde puterea, fiind implicat în acte de corupție.

„Igor Dodon se ţine cu dinţii de putere. Înglodat până-n urechi în acte de corupţie, se teme că va pierde nu doar puterea, dar și libertatea. De frica unui procuror general independent, care l-ar fi putut băga la puşcărie, a bătut palma cu oamenii lui Plahotniuc ca să dea jos guvernul pe care l-am condus. Tot cu oamenii lui Plahotniuc a făcut un guvern incompetent, care duce țara în prăpastie.

Pentru că tot mai mulți oameni înțeleg că Dodon este mincinos, corupt și incompetent, el se gândeşte să „amâne" alegerile prezidenţiale din toamnă. Nici să nu te gândești la asta, Dodon! Am scăpat noi de unul care a anulat alegeri, vom scăpa şi de tine. E vremea oamenilor buni!”, l-a atenționat Maia Sandu pe Dodon.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md