19:14:01 26.04.2024
Stiri

FOTO // Un nou PROIECT lansat la inițiativa lui Ilan Șor: „Câte un teren de joacă pentru copii în fiecare sat”. Primul a fost inaugurat în satul Cuhnești

Actualitate 23.07.2020 15:10 Vizualizări1783 Autor: Ziarul National
FOTO // Un nou PROIECT lansat la inițiativa lui Ilan Șor: „Câte un teren de joacă pentru copii în fiecare sat”. Primul a fost inaugurat în satul Cuhnești


Un nou proiect de dezvoltare a infrastructurii a fost lansat astăzi, 23 iulie, la inițiativa lui Ilan Șor. Acesta prevede construirea și amenajarea terenurilor de joacă pentru copii în localitățile rurale din republică. Astfel, astăzi, în comuna Cuhnești, raionul Glodeni, a fost dat în exploatare primul teren de joacă din cadrul proiectului. La eveniment au participat locuitori ai satului, deputați, consilieri locali și raionali, se arată într-un comunicat de presă al formațiunii.

Deputatul Ilan Șor a anunțat într-un mesaj video adresat locuitorilor satului Cuhnești despre lansarea proiectului „Câte un teren de joacă pentru copii în fiecare sat”. Șor a menționat că formațiunea sa politică realizează toate angajamentele asumate în fața cetățenilor.

„Partidul „ȘOR” nu este un partid al palavragiilor, este partidul faptelor concrete, care îmbunătățește viața oamenilor din țară. Noi vom construi o Europă reală la noi acasă, în R. Moldova. Nu suntem la guvernare și nu putem să construim uzine și fabrici, să oferim oamenilor locuri de muncă. Noi însă avem priceperea să implementăm proiecte de infrastructură acolo unde guvernăm. Cu asta ne ocupăm acum, asta vom face în continuare”, a spus Șor.

Prezentă la ceremonia de inaugurare a terenului de joacă de la Cuhnești, vicepreședinta fracțiunii parlamentare a Partidului „ȘOR”, deputata Violeta Ivanov a menționat că proiectul cu terenurile de joacă, inițiat de Ilan Șor, reprezintă un transfer al bunelor experiențe de la Orhei.

„După acest proiect vor urma și alte transferuri de bune practici. Vrem să contaminăm în sensul bun al cuvântului mai multe localități din țară cu experiența Orheiului, care poate fi considerat, pe bună dreptate, capitală a proiectelor sociale inițiate de Ilan Șor”, a menționat deputata Violeta Ivanov.

Angela Ceban, primarul com. Cuhnești ales din partea Partidului „ȘOR”, a menționat că localitatea demult avea nevoie de un teren modern de joacă pentru copii, iar acest lucru a devenit posibil datorită echipei lui Ilan Șor. „Sunt convinsă că realizarea acestui proiect va face viața copiilor din localitate mai colorată. Copiii vor avea unde se distra, zbengui și unde să lege noi prietenii”, a menționat Angela Ceban, specificând că până la finele anului, la Cuhnești, ar putea fi implementat cu susținerea lui Ilan Șor și proiectul de iluminare publică.

Iar președintele Organizației Teritoriale Glodeni a Partidului „ȘOR”, consilierul raional Irina Dvorjanscaia a spus că asemenea proiecte sunt parte a obiectivului formațiunii de a renaște satele țării. „llan Șor a promis că va renaște satele Moldovei, iar astăzi mai facem un pas în realizarea acestui obiectiv. Echipa lui Ilan Șor s-a concentrat pe proiecte de infrastructură – în primul rând pe sistemele de iluminat stradal. O altă etapă este construirea și amenajarea terenurilor de joacă pentru copii”, a menționat Irina Dvorjanscaia.

Sursa citată precizează că Partidul „ȘOR” derulează mai multe proiecte sociale și de infrastructură în localitățile din țară conduse de primari din partea Partidului „ȘOR”. Sumar este vorba de circa o sută localități, inclusiv două orașe – Taraclia și Orhei.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md