00:52:45 27.04.2024
Stiri

Maia Sandu anunță SFÂRȘITUL lui Igor Dodon în politică: „Eroii noștri au ajuns să fie târâți și loviți la ordinele unui trădător și laș, care își spune președinte, dar se teme de propriii cetățeni”

Actualitate 17.07.2020 09:04 Vizualizări5688 Autor: Ziarul National
Maia Sandu anunță SFÂRȘITUL lui Igor Dodon în politică: „Eroii noștri au ajuns să fie târâți și loviți la ordinele unui trădător și laș, care își spune președinte, dar se teme de propriii cetățeni” Nadia Roșcovanu


Lidera PAS, Maia Sandu, le ia apărarea veteranilor, care au fost ieri bătuți și umiliți de forțele de ordine în centrul capitalei.

„Ieri, guvernul lui Dodon i-a călcat în picioare pe cei care și-au sacrificat tinerețea și sănătatea apărând Moldova. Dodon și guvernul său ne-au umilit pe toți târând veteranii războiului de pe Nistru pe asfalt. Și nu s-au oprit aici, le-au deschis dosare penale. Cum se poate ca acești oameni, care și-au pus viața în pericol luptând pentru țară, să fie tratați ca dușmani ai țării? Nu e de ajuns că au rămas cu sechele pe viață? Nu e de ajuns că trăiesc din alocații mizere și nu pot beneficia de tratament și medicamente necesare? Nu e de ajuns că le sunt plecați copiii și au rămas singuri, fără sprijin? În loc să fie ascultați și ajutați, veteranii sunt batjocoriți”, a menționat fostul prim-ministru.

Citește și: FOTO // Veteranii, BĂTUȚI și târâți pe jos în fața Parlamentului. „Promo-LEX” condamnă reacția VIOLENTĂ a Poliției: „Aplicare disproporționată și nejustificată a forței fizice, a gazelor lacrimogene și a electroșocului de către forțele de ordine”

Potrivit Maiei Sandu, cetățenii nu-l vor ierta pe Igor Dodon

„Eroii noștri au ajuns să fie târâți și loviți la ordinele unui trădător și laș, care își spune președinte, dar se teme de propriii cetățeni.

Dodon, te vom alunga de la putere și vei răspunde pentru toată batjocura și umilința la care supui acest popor”, a scris Maia Sandu pe Facebook.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md