19:34:53 26.04.2024
Stiri

Candu, despre ezitarea PAS de a semna MOȚIUNEA de cenzură împotriva Guvernului Chicu: „Oamenii încep să-și piardă speranța. O opoziție DIVIZATĂ este în beneficiul lui Dodon”

Actualitate 14.07.2020 10:24 Vizualizări2127 Autor: Ziarul National
Candu, despre ezitarea PAS de a semna MOȚIUNEA de cenzură împotriva Guvernului Chicu: „Oamenii încep să-și piardă speranța. O opoziție DIVIZATĂ este în beneficiul lui Dodon”


Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) a amânat până sâmbătă luarea unei decizii privind semnarea moțiunii de cenzură formulată de Platforma „DA” împotriva Guvernului Chicu, iar acest lucru ar fi în beneficiul unui singur om – Igor Dodon, consideră liderul Partidului „Pro Moldova”, Andrian Candu.

„O opoziție divizată este în beneficiul unui singur om: Igor Dodon. Nu vrem să dăm sfaturi nimănui, dar atunci când partidele de opoziție nu pot cădea de acord asupra unei chestiuni simple și esențiale precum depunerea unei moțiuni de cenzură, oamenii de bună credință încep să-și pună întrebări și să-și piardă speranța”, menționează Candu, care alături de cei 13 colegi de-ai săi este gata să voteze pentru demiterea Guvernului Chicu.

Citește și: VIDEO // Textul MOȚIUNII de cenzură împotriva Guvernului Chicu este pregătit, iar până la finele zilei documentul urmează să fie completat cu SUGESTIILE venite de la fracțiunea PAS: „Suntem contra cronometru”

Potrivit lui Candu, oamenii o să ajungă să se întrebe dacă într-adevăr se dorește demiterea „consilierului” lui Dodon sau la mijloc nu e decât un joc politic.

„Firesc, ei ajung să se e întrebe dacă opoziția chiar vrea să-l trimită acasă pe consilierul lui Dodon din fruntea Guvernului sau dacă totul este un joc politic, în care interesul țării este mai puțin important decât considerentele electorale. Dodon chiar poate fi înfrânt, acum și în toamnă, dacă opoziția e unită și hotărâtă”, a conchis Candu.

De menționat că Platforma „DA” a definitivat deja moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Chicu, însă nu o va depune până când nu este semnată și de cei 15 deputați ai PAS. Formațiunea Maiei Sandu va decide sâmbătă, în cadrul Consiliului Politic Național al formațiunii, dacă va semna sau nu moțiunea propusă de Platforma „DA”.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md