09:26:42 26.04.2024
Stiri

Proteste socialiste la casa lui Gațcan: Deputații socialiști merg cu „buldozerele politice” peste femei gravide și mame cu copii

Actualitate 30.06.2020 18:24 Vizualizări1245 Autor: Ziarul National
Proteste socialiste la casa lui Gațcan: Deputații socialiști merg cu „buldozerele politice” peste femei gravide și mame cu copii Telegram/Bogdan Țîrdea


Mai mulți deputați ai Partidului Socialiștilor din R. Moldova (PSRM), inclusiv Vlad Batrîncea, Vasile Bolea, Grigore Novac sau Nichita Țurcan, au scandat astăzi, după ce parlamentarul Ștefan Gațcan a părăsit fracțiunea socialiștilor, sub ferestrele unei clinici din capitală, acolo unde sunt femei însărcinate sau mame cu copii nou-născuți. Mai mult, aceștia au agățat de poarta clinicii coroane funerare, informează hotnews.md.

„Socialiștii au arătat că pot ajunge mai jos de fund! Sunt într-o agonie și disperare acută, dacă au ajuns să fluiere și să huiduiască maternitatea Extramed”, s-au revoltat cetățenii pe rețelele de socializare, scrie sursa citată.

„Domnilor, dacă mai putem să vă numim așa, acolo sunt mame cu copii nou-născuți! Pe cine fluierați și în fața cui vă dați tari? În fața unor femei aflate în travaliu? Sau încercați să-i astupați cu țipetele voastre pe nou-născuții? Mizerabil și rușinos e puțin spus. Arătați-vă în continuare adevărata față!”, a scris o femeie pe o rețea de socializare.

Fruntașii PSRM au manifestat agonizant lângă clinica „Extramed”, fondată de fostul lor coleg, Ștefan Gațcan. Prin aceast protest socialiștii vor să-l intimideze pe Gațcan, ales în calitate de deputat în luna martie curent, în circumscripția uninominală nr. 38, Hâncești.

Citește și: VIDEO // „Brigada” din „Bandițkii Petersburg”, pe podul de la Telecentru. Proaspătul deputat al „Pro Moldova”, Ștefan Gațcan, ar fi fost STOPAT în trafic și obligat să-și depună mandatul: „Avem înregistrări video și audio”

Aceasta nu este prima reacție nervoasă a socialiștilor. Azi-dimineață, fruntașii PSRM au stopat, în plin plină stradă, mașina deputatului Gațcan, intimidându-l și cerându-i să renunțe la mandat.

Deputatul Gațcan a anunțat astăzi că părăsește fracțiunea parlamentară a PSRM și aderă la grupul „Pro Moldova”. Gațcan a motivat că în loc să salveze țara, PSRM s-a dedat luptelor politice interminabile.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md