00:45:34 27.04.2024
Stiri

Vicepreședintele PAS răspunde la criticile lansate de PARTENERII din Platforma „DA”: „Dușmanul nr. 1 al cetățenilor continuă a fi Igor Dodon. Cu el trebuie să luptăm, pe el trebuie să-l batem”

Actualitate 17.06.2020 16:00 Vizualizări1377 Autor: Ziarul National
Vicepreședintele PAS răspunde la criticile lansate de PARTENERII din Platforma „DA”: „Dușmanul nr. 1 al cetățenilor continuă a fi Igor Dodon. Cu el trebuie să luptăm, pe el trebuie să-l batem”


Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) susține că nu va răspunde atacurilor lansate de partenerii din Platforma „DA”, chiar dacă nu sunt plăcute, deoarce „dușmanul nr. 1” rămâne a fi președintele Igor Dodon.

„Deși este neplăcut ceea ce se întâmplă și regretăm asta, PAS nu va răspunde și nu va ataca partenerii. Dușmanul numărul unu al cetățenilor acestei țări continuă a fi Igor Dodon. Cu el trebuie să luptăm, pe el trebuie să-l batem, pe el trebuie să-l criticăm. Pe el trebuie să-l alungăm de la guvernare și, după aceasta, în conformitate cu legea și cu respectarea tuturor drepturilor, să facem așa încât să fie deferit justiţiei. Pentru tot răul făcut acestei țări și cetățenilor ei”, a declarat astăzi vicepreședintele PAS, Sergiu Litvinenco.

Citește și: Acuzații DURE din tabăra Platformei „DA” la adresa PAS: „Aliații noi susțin că anume PD este factorul de care depind (90%) înțelegerile politice între PAS și DA, de parcă PD ar fi trecut deja filtrele PAS, devenind brusc cel mai curat...”

Deputatul menționează că unica soluție pentru a depăși această criză sunt alegerile parlamentare anticipate și alegerile prezidențiale.

Citește și: Candu: „Suntem gata și MÂINE să demitem Guvernul Chicu și să investim un executiv anticriză. Noi nu pretindem la nicio funcție. Luăm în calcul și organizarea PROTESTELOR împotriva acestei guvernări”

„Soluţia pe care o întrevăd pentru a rezolva această criză politică majoră este curăţarea clasei politice de oamenii lui Dodon şi Plahotniuc, prin alegeri parlamentare anticipate şi cele prezidenţiale. Acestea sunt posibile după demisia lui Dodon. Cei care spun că desfășurarea alegerilor parlamentare anticipate odată cu cele prezidențiale ar fi în interesul lui Dodon ar trebui să aibă mai multă încredere în capacitatea de discernământ al cetăţenilor. Poporul este purtătorul suveranităţii şi la el trebuie să apelăm în ultimă instanţă. Aşa este democratic”, a punctat Litvinenco.

Amintim că reprezentanții PAS au fost aspru criticați de partenerii din Platforma „DA”, după ce au refuzat să semneze moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Chicu.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md