18:48:30 26.04.2024
Stiri

Dodon, „cele mai calde felicitări” pentru Iohannis: „Țin să aduc, în mod aparte, mulțumiri poporului român și domnului Iohannis personal pentru susținerea acordată Republicii Moldova în lupta împotriva răspândirii Covid-19”

Actualitate 13.06.2020 16:15 Vizualizări2331 Autor: Ziarul National
Dodon, „cele mai calde felicitări” pentru Iohannis: „Țin să aduc, în mod aparte, mulțumiri poporului român și domnului Iohannis personal pentru susținerea acordată Republicii Moldova în lupta împotriva răspândirii Covid-19”


Președintele României, Klaus Iohannis, împlinește astăzi vârsta de 61 de ani, iar șeful statului Igor Dodon a ținut să-i transmită omologului de la București „cu o deosebită plăcere cele mai calde și sincere felicitări”.

„Îi doresc omologului meu român sănătate, bucurii, viață îndelungată și mult spor în activitatea de mare responsabilitate. Folosesc această ocazie pentru a exprima convingerea că relațiile de prietenie și cooperare existente între țările noastre vor cunoaște, prin eforturi comune, o dezvoltare dinamică, fortificându-se în albia firească a colaborării reciproc avantajoase, spre beneficiul ambelor state”, se arată în mesajul lui Igor Dodon.

De asemenea, președintele R. Moldova a ținut să mulțumească românilor pentru ajutorul în valoare de 3,5 milioane de euro oferit pentru combaterea pandemiei de COVID-19 și întâmpinat sub podul de la Telecentru.

„Totodată, țin să aduc, în mod aparte, mulțumiri poporului român și domnului Iohannis personal pentru susținerea acordată Republicii Moldova în lupta împotriva răspândirii Covid-19. Consider că scopul nostru comun rezidă în asigurarea securității și sporirea bunăstării cetățenilor”, cităm din același mesaj.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md