00:27:56 27.04.2024
Stiri

DOC // Un alt grup de consilieri PD a părăsit formațiunea, aderând la Partidul „ȘOR”

Actualitate 12.06.2020 12:17 Vizualizări1325 Autor: Ziarul National
DOC // Un alt grup de consilieri PD a părăsit formațiunea, aderând la Partidul „ȘOR”


Dezamăgirea în Partidul Democrat (PD), care „nu mai reprezintă interesele alegătorilor și nu-și mai îndeplinește promisiunile date cetățenilor” sunt principalele motive pentru care încă trei consilieri din comuna Cristești, raionul Nisporeni, au decis să părăsească formațiunea. Totodată, ei anunță că se alătură echipei Partidului „ȘOR” pe care o consideră „singura care realizează acțiuni concrete pentru oameni”.

Victor Prisăcaru, Ion Vistarovschi și Valeriu Prisăcaru consideră că PD s-a îndepărtat de cetățeni, dar și de echipele sale din teritoriu, iar realizarea programului său electoral, îndeplinirea promisiunilor date cetățenilor, elaborarea proiectelor concrete nu mai reprezintă priorități pentru conducerea formațiunii.

Cei trei consilieri de Cristești, care reprezintă jumătate din fracțiunea PD din această localitate, anunță că în aceste condiții nu văd cum este posibil să-și continue activitatea în cadrul acestei formațiuni și anunță că aderă la Partidul „ȘOR”, formațiune care și-a demonstrat capacitățile de a realiza lucruri și inițiative concrete în beneficiul cetățenilor.

„Ne propunem ca prim scop realizarea programelor noastre electorale pentru binele oamenilor din localitățile care ne-au încredințat votul și speranțele lor”, se arată în declarațiile grupului de consilieri de Cristești, se arată într-un comunicat de presă al Partidul „ȘOR”.

Amintim că în ultimele luni mai mulți primari și consilieri locali și raionali au părăsit PSRM și PD, declarându-se nemulțumiți de acțiunile autorităților centrale și ale conducerii celor două formațiuni. Aceștia își motivează aderarea la Partidul „ȘOR”, spunând că acesta este singura formațiune care își onorează angajamentele electorale.






Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md